Απομακρυσμένο νησί στις Μαλδίβες ψάχνει ιδιοκτήτη: Έχει βίλα, πισίνα, γυμναστήριο και ένα εξωφρενικό κόστος

Επιμέλεια: Newsroom
Απομακρυσμένο νησί στις Μαλδίβες ψάχνει ιδιοκτήτη: Έχει βίλα, πισίνα, γυμναστήριο και ένα εξωφρενικό κόστος
Ένα απομακρυσμένο νησί στις Μαλδίβες ψάχνει αγοραστή, ο οποίος θα το κάνει δικό του για το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Ένα απομακρυσμένο ιδιωτικό νησί στις Μαλδίβες με μια βίλα πέντε υπνοδωματίων, μια τεράστια πισίνα και ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο πωλείται για το ιλιγγιώδες ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτός ο εξωτικός παράδεισος, το «North Island» στον Ινδικό Ωκεανό διαθέτει αμμώδεις παραλίες, κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά και σε λίγο καιρό θα διαθέτει και μια λαμπρή βίλα.

Το νησί βρίσκεται ακριβώς έξω από το Medhufaru στην ατολη Noonu των Μαλδίβων - και εκτείνεται σε 33.437 τ.μ. - στο μέγεθος τριών γηπέδων ποδοσφαίρου.

Τα εκπληκτικά σχέδια της εταιρείας «David Britton» εκτιμούν ότι η βίλα θα είναι έτοιμη σε λίγους μήνες και πλήρης με «μια πολυτελή σουίτα, έναν κύριο χώρο καθιστικού και μια τεράστια πισίνα».

Στα σχέδια φαίνεται ένας διάδρομος να συνδέει την οικία με ένα γυμναστήριο, ενώ οι νέοι ιδιοκτήτες θα έχουν πρόσβαση σε μια κοντινή παραλιακή καλύβα και έναν ιδιωτικό κινηματογράφο στην άμμο.

Ο διευθύνων σύμβουλος David Britton δήλωσε: «Περπάτησα κατά μήκος της παραλίας και θαύμασα την τέλεια θέα αυτού του πραγματικά αξιοθαύμαστου νησιού. Είναι ένας πραγματικός παράδεισος και χωρίς αμφιβολία, το πιο συναρπαστικό κομμάτι ακίνητης περιουσίας που είχαμε το προνόμιο να διαθέσουμε στην αγορά. Θα αποτελέσει ένα εξαιρετικό καταφύγιο διακοπών για τους πιο απαιτητικούς διεθνείς ταξιδιώτες».