Ο πατέρας που κατήγγειλε κακοποίηση 5χρονου από συμμαθητές του: «H διευθύντρια, μου είπε "μη μιλήσετε στις κάμερες"» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο πατέρας που κατήγγειλε κακοποίηση 5χρονου από συμμαθητές του: «H διευθύντρια, μου είπε "μη μιλήσετε στις κάμερες"» (vid)
Συγκλονίζει ο πατέρας του 5χρονου παιδιού που έχει καταγγείλει ότι το κακοποίησαν συμμαθητές του.

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία ενός πατέρα στην Αλεξανδρούπολη για τον βιασμό του 5χρονου γιου του από συνομηλίκους του σε νηπιαγωγείο.

Σύμφωνα με το Mega, όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο ανήλικος ενώ βρίσκονταν στο νηπιαγωγείο, κατά τη διάρκεια διαλείμματος, κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συμμαθητές του.

Το παιδί παραπονέθηκε στους γονείς του για έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, όπου μετά την εξέτασή του από τους γιατρούς, αλλά και ιατροδικαστή, διαπιστώθηκαν ίχνη τα οποία ενδεχομένως να παραπέμπουν σε σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού.

«Μία η ώρα που σχολάνε τα παιδιά, πήγε η γυναίκα μου και πήρε το παιδί. Το παιδί ήρθε στο σπίτι, ήταν σαν άρρωστο. Λέει η γυναίκα μου "αγόρι μου, τι να φτιάξω να φας;". "Τίποτα", λέει. Κοιμήθηκε το παιδί και ξύπνησε 18:00 η ώρα. Λέει το παιδί "θέλω να πάω τουαλέτα". Πήγε τουαλέτα το παιδί και έτρεξε μέσα πάλι», είπε ο πατέρας του παιδιού.

«Μπαμπά τσούζει, πονάει»

«Λέω "τι έγινε;", "δεν μπορώ", λέει. "Μπαμπά τσούζει, πονάει. Σήμερα που βγήκαμε διάλειμμα δύο παιδιά με πήραν μέσα στην τάξη, με χτύπησαν πολύ, μετά με έσπρωξαν και έπεσα εγώ κάτω. Μετά ο ένας έβγαλε από το παιδί το παντελόνι, ένας του έπιασε τα χέρια κι ένας πάει, βάζει το δ… και το βγάζει"», ανέφερε ο πατέρας στο Mega.

«Μετά ο άλλος πάει και κρατάει το παιδί κι άλλος πάει και βάζει το δ… του και το βγάζει. Εγώ μόλις το άκουσα αυτό, πήγα στους γονείς των παιδιών που έκαναν αυτό. Λέω "βγες λίγο". Το ένα παιδί βγαίνει και λέει "ναι, κάναμε δύο άτομα" και γελάει. Η μάνα του χτυπάει το παιδί και λέει "όχι, εσύ δεν έκανες πες, έκανε άλλο παιδί"».

«Μου είπε η διευθύντρια "μην μιλήσετε στις κάμερες"»

«Πήγα στο νοσοκομείο, ήρθε παιδοχειρουργός και είδε το παιδί και βγήκε αυτό το πρόβλημα που έκαναν στο παιδί. Που ήταν η δασκάλα; Πήγα και μίλησα και μου είπε η διευθύντρια "μην μιλήσετε στις κάμερες". Το παιδί λέει ότι η δασκάλα το είδε με κατεβασμένα παντελόνια», είπε ο πατέρας του 5χρονου.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο νηπιαγωγών, αλλά και των γονιών των δύο δραστών, οι οποίοι θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.