Καληφώνη: «Σε όλες τις σχέσεις μου έστειλα εγώ πρώτη, έχει τύχει να μην πάρω και απάντηση, δεν φοβάμαι την απόρριψη» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Καληφώνη: «Σε όλες τις σχέσεις μου έστειλα εγώ πρώτη, έχει τύχει να μην πάρω και απάντηση, δεν φοβάμαι την απόρριψη» (vid)
Το μοντέλο, επιχειρηματίας και influencer αποκάλυψε πως κάποιες φορές δεν έχει πάρει και απάντηση.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στην διαδικτυακή εκπομπή «Raw House» είχε καλεσμένη την Dat Lilly και μεταξύ άλλων απάντησαν σε ερωτήσεις χρηστών των social media.

Απαντώντας σε μια από αυτές, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αποκάλυψε πως σε όλες της τις σχέσεις έχει κάνει εκείνη την πρώτη κίνηση και μάλιστα κάποιες φορές δεν έχει πάρει και απάντηση.

«Σε όλες τις σχέσεις που είχα έκανα εγώ την πρώτη κίνηση. Σε όλους έστειλα εγώ πρώτη μήνυμα. Τέτοια cringe λέω. Συνήθως λέω κάτι άκυρο. Έχει τύχει να μην πάρω και απάντηση αλλά γενικά φουλ κάνω την πρώτη κίνηση. Δεν φοβάμαι την απόρριψη. Και να φάω απόρριψη δεν έγινε κάτι. Δεν κρατιέμαι, δε θέλω να περιμένω τον άλλον να κάνει την πρώτη κίνηση. Είμαι ανυπόμονη. Επειδή ο Χρήστος (σ.σ. Μάστορας) μου άρεσε πάρα πολύ έλεγα "Δε γίνεται, θα του στείλω εγώ". Κι έστειλα», αποκάλυψε.

«Ζηλιάρα θεωρώ ότι δεν είμαι. Ζηλιάρα δεν είμαι ποτέ χωρίς λόγο, πρέπει να μου δοθεί λόγος για είμαι ζηλιάρα και αν οι φίλοι μου νομίζουν ότι είμαι χωρίς λόγο κάποιες φορές ζηλιάρα, δεν τους έχω πει τι έχει συμβεί, για να μην με κράξουν. Πώς σας φαίνεται αυτό, γιατί αυτό συμβαίνει. Τοξική δε θεωρώ ότι είμαι στη σχέση μου. Με τον έλεγχο έχω ένα θέμα. Τον έλεγχο προσπαθώ να το φτιάξω. Σε όλα θέλω να έχω τον πλήρη έλεγχο», απάντησε σε ερώτηση για το αν είναι τοξική στη σχέση της και αν προσπαθεί να έχει τον έλεγχο.


@Photo credits: instagram/garifalia.kalifoni