Δραματικό βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που ουκρανικά drone κυνήγησαν και σκότωσαν Ρώσους στρατιώτες που επέβαιναν σε τζετ σκι

Επιμέλεια: Newsroom
 Δραματικό βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που ουκρανικά drone κυνήγησαν και σκότωσαν Ρώσους στρατιώτες που επέβαιναν σε τζετ σκι
Το βίντεο δείχνει τους στρατιώτες να διασχίζουν με ταχύτητα το ποτάμι, φαινομενικά αγνοώντας το drone που τους κυνηγούσε.

Σε μια δραματική στιγμή, τα ουκρανικά στρατεύματα χρησιμοποίησαν μη επανδρωμένα αεροσκάφη για να εξουδετερώσουν δύο Ρώσους στρατιώτες που επέβαιναν σε τζετ σκι στον ποταμό Δνείπερο.

Το βίντεο δείχνει τους στρατιώτες να διασχίζουν με ταχύτητα το ποτάμι, φαινομενικά αγνοώντας το drone 10 Shuriken 10 FPV που τους κυνηγούσε. Ο ήχος της μηχανής του τζετ σκι πιθανότατα κάλυψε την προσέγγιση του drone.

Σε μια θεαματική επίδειξη της σύγχρονης πολεμικής τεχνολογίας, το drone έρχεται σε επαφή με το πίσω μέρος του τζετ σκι, προκαλώντας μια έκρηξη που καταπίνει το όχημα σε μια μπάλα φωτιάς. Μια δεύτερη γωνία κάμερας κατέγραψε την ακριβή στιγμή της έκρηξης, με μια λάμψη φωτός να ξεσπά στο νερό, καθώς το τζετ σκι και οι αναβάτες του σταματούν ξαφνικά, βυθίζονται κάτω από την επιφάνεια.

Οι αναφορές κάνουν λόγο ότι ένας από τους στρατιώτες σκοτώθηκε ακαριαία από την έκρηξη, ενώ ο άλλος προσπάθησε να διαφύγει κολυμπώντας μακριά. Ωστόσο, οι ουκρανικές δυνάμεις έστειλαν ένα δεύτερο μη επανδρωμένο αεροσκάφος πίσω από τον στρατιώτη που διέφευγε. Τα πλάνα δείχνουν το drone να εκρήγνυται από πάνω του καθώς κολυμπούσε, με σπίθες να φωτίζουν τον ουρανό σε ένα θέαμα που μοιάζει με πυρκαγιά.