Η Άννα Διαμαντοπούλου θυμήθηκε τους «Απαράδεκτους» εν όψει των εκλογών του ΠΑΣΟΚ (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η Άννα Διαμαντοπούλου θυμήθηκε τους «Απαράδεκτους» εν όψει των εκλογών του ΠΑΣΟΚ (vid)
Το χιουμοριστικό βίντεο της Αννας Διαμαντοπούλου με «Απαράδεκτους» για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ/

Η Άννα Διαμαντοπούλου ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο για τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, με πρωταγωνιστές τον Σταμάτη Φασουλή και την παρέα των «Απαράδεκτων» Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Μπέζο.

Στο βίντεο, όλοι τους γευματίζουν σε κάποιο εστιατόριο και συζητούν, ενώ πειράζουν τον Γιάννη Μπέζο προσποιούμενοι ότι έχει γίνει αγνώριστος. «Κοίτα πώς έγινε ο Γιάννης!» λένε, με τον Σπύρο μάλιστα να επαναλαμβάνει την κλασική του ατάκα στη σειρά «Τι έγινε ρε παιδιά!».

«Με τα γυαλιά είμαι πιο σοφιστικέ», γι' αυτό δεν με αναγνωρίζετε, απαντάει ο Γιάννης Μπέζος και στη συνέχεια μιλάει για την Άννα Διαμαντοπούλου σημειώνοντας: «Ας έχουμε και κάτι πιο ευγενικό στην πολιτική, φτάνει πια με το κατσαπλιάδικο». Ο Σπύρος Παπαδόπουλος προσθέτει: «Η Άννα δεν μιλάει ξύλινα» για να λάβει την απάντηση από τη Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Είναι φυτό όμως!». Οι δυο τους που γνωρίζονται από το σχολείο και παραμένουν καλές φίλες μέχρι σήμερα εξήγησαν ότι η Διαμαντοπούλου διάβαζε και η Δήμητρα... την εκμεταλλευόταν.

Η Αννα Διαμαντοπούλου προσπαθεί να εξηγήσει στην Δημητρούλα για τις εκλογές και τονίζει την σημασία της συμμετοχής ενώ το βίντεο κλείνει με τον Σπύρο να λέει στην υποψήφια πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: «Σε χρειαζόμαστε, σε έχουμε ανάγκη».

«Μέσα στην ταχύτητα και την πίεση της εκλογικής εκστρατείας ένιωσα ευλογημένη που βρέθηκα ένα βράδυ, σε αυτό το τραπέζι με τέτοιο ειδικό βάρος τέχνης και ταλέντου. Σταμάτη, Γιάννη, Σπύρο, και φυσικά Δημητράκι μου, σας ευχαριστώ για τα ωραία λόγια σας, για την κριτική σας ματιά, για τις ιδέες, την ειλκρίνειά σας και φυσικά για το χιούμορ σας. Δεν ξέρω αν θα στηθείτε κι εσείς σε κάποια ουρά στις 6 Οκτώβρη, μακάρι!» έγραψε στη λεζάντα η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.