Ζευγάρι ερωτοτροπούσε σε πτήση με τους επιβάτες να τους πιάνουν στα... πράσα

Επιμέλεια: Newsroom
Ζευγάρι ερωτοτροπούσε σε πτήση με τους επιβάτες να τους πιάνουν στα... πράσα
Μια απίθανη εξέλιξη είχε η πτήση προς Μπρίστολ με δύο νεαρούς να γίνονται μοιραίοι πρωταγωνιστές για ολόκληρο το αεροπλάνο, όταν και πιάστηκαν από τους επιβάτες να ερωτοτροπούν απροκάλυπτα στις θέσεις τους.

Η πτήση με προορισμό το Μπρίστολ επιφύλασσε κάποιες... αναταράξεις στους επιβάτες, όταν θεατές ιδιαίτερων και τρυφερών στιγμών ενός νεαρού ζευγαριού, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση στο αεροπλάνο.

Το ερωτευμένο και κατά πως φάνηκε ασυγκράτητο ζευγάρι έχει καταγωγή από την Ουαλία, και κανόνιζαν το επόμενο ταξίδι αναψυχής τους το οποίο κατέληξε παραδόξως στις Αστυνομικές Αρχές, μιας και τα ερωτικά τους τιτιβίσματα, δεν έμειναν ατιμώρητα από το επιβατικό κοινό το οποίοι κάλεσε την τοπική αστυνομία και επικαλέστηκε την ποινή της προσβολής της δημόσιας αιδούς, κατά την άφιξη τους στην πόλη.

Όταν το αεροπλάνο έφτασε στον προορισμό του, το ζευγάρι συνελήφθη και μεταφέρθηκε ως το τμήμα όπου εκεί έδωσε εξηγήσεις για την αποτρόπαια συμπεριφορά του. Οι δύο τους ήρθαν αντιμέτωποι με βαρύτατες ποινές. Συγκεκριμένα μετά από απόφαση του δικαστηρίου αποφασίστηκε ο νεαρός να προσφέρει κοινωνική εργασία για 300 ώρες ενώ η 20χρονη σύντροφός του για 270 ώρες.

unsplash

Τα βάσανά τους δεν τελειώνουν εκεί αφού θα πρέπει να δώσουν και έξτρα χρήματα στα άτομα τα οποία είδαν με τα μάτια τους την πράξη, και οι οποίοι κάθονταν σε διπλανές θέσεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για καταβολή 100 δολαρίων σε τρία άτομα.

Ο δικαστής ήταν αμίλητος, κατά την διάρκεια της δίκης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είχατε κανέναν σεβασμό για τα συναισθήματα των άλλων επιβατών. Υπήρχε ένα παιδί που καθόταν πίσω σου που μπορούσε να δει τι συνέβαινε. Ποιος νομίζεις ότι είσαι και με ποιο δικαίωμα πιστεύεις ότι μπορείς να συμπεριφέρεσαι με αυτόν τον τρόπο μπροστά στα μάτια των ανθρώπων σε εκείνη την πτήση;»