Το πρώτο επίσημο μπαρ του James Bond στον κόσμο μόλις άνοιξε στο Λονδίνο: Δείτε το εσωτερικό του

Το πρώτο επίσημο μπαρ του James Bond στον κόσμο μόλις άνοιξε στο Λονδίνο: Δείτε το εσωτερικό του
Μαζί με τα εξειδικευμένα κοκτέιλ, το μπαρ παρουσιάζει δεκάδες αναμνηστικά και συλλεκτικά αντικείμενα του διάσημου πράκτορα.

Αν θέλετε να βγάλετε τον Τζέιμς Μποντ από μέσα σας, ίσως δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το 007, ένα pop-up μπαρ που άνοιξε πρόσφατα στο εμβληματικό Burlington Arcade του Λονδίνου.

Ο χώρος αποτελεί μια απόδειξη της κληρονομιάς του μυστικού πράκτορα του Ian Fleming και συνεργάζεται με μια σειρά από αγαπημένα brands του Bond για να ζωντανέψει τον φανταστικό χαρακτήρα.

...

Καθώς περπατάτε μέσα στο Burlington Arcade, πάνω από το κεφάλι σας κρέμονται τρία χειροποίητα γλυπτά εμπνευσμένα από την Aston Martin DB5, ενώ κάτω από τα πόδια σας υπάρχει ένα προσαρμοσμένο χαλί με διάσημες ατάκες από την ταινία. Στο εσωτερικό, θα βρείτε δύο μπαρ με θέμα τον Bond, με ειδικά κοκτέιλ που περιλαμβάνουν τα καλύτερα αποστάγματα από τα Belvedere, Blackwell Rum, Champagne Bollinger και Macallan.

...

Πέρα από τα ποτά, όμως, υπάρχει μια πραγματική πανδαισία αναμνηστικών του Bond και αντικειμένων που σχετίζονται με τη σειρά, τα οποία μπορούν να απολαύσουν οι συλλέκτες και οι fans. Αντικείμενα όπως το καπέλο του Oddjob, μια ράβδος χρυσού του Fort Knox ή τα παπούτσια γκολφ του Goldfinger βρίσκονται διάσπαρτα παντού, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μερικά από αυτά δεν έχουν εκτεθεί ποτέ μπροστά στο κοινό.

Στον πρώτο όροφο, θα βρείτε αποκλειστικά αντικείμενα προς αγορά, όπως εκτυπώσεις σε κορνίζες περιορισμένης έκδοσης, ενώ θα ρίξετε και μια κρυφή ματιά στο πολυτελές ημερολόγιο James Bond 2024.

...

Όσοι επιθυμούν να πάρουν στο σπίτι τους κάτι ξεχωριστό, μπορούν να πλειοδοτήσουν στον περιορισμένο αριθμό σετ ουίσκι Macallan 60th Anniversary Decades, με τα έσοδα να διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ή αν τα αντικείμενα τέχνης είναι περισσότερο στις προτιμήσεις σας, η συλλογή Octopussy της Fabergé είναι προς πώληση, συμπεριλαμβανομένου ενός χειροποίητου αυγού Fabergé σε περιορισμένη έκδοση.

...

Όσο γνωστός είναι για τα κατορθώματά του, ο Μποντ φημίζεται επίσης για τη συλλογή ρολογιών του. Και παρόλο που δεν μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας στο σπίτι, μερικά ρολόγια Omega εκτίθενται στην έκθεση, όπως οι δύο μοναδικές εκδόσεις του James Bond που έχουν κατασκευαστεί σε κίτρινο χρυσό. Από το 2017, υπάρχει το ρολόι Seamaster Diver 300M Commander's, και από το 2019 το Seamaster Diver 300M James Bond Limited Edition.

Το μπαρ θα είναι ανοιχτό μέχρι το τέλος του έτους και αποτελεί τον πιο ταιριαστό φόρο τιμής για την 60ή επέτειο του Goldfinger. Ο χώρος είναι ανοιχτός από τις 10 π.μ. έως τις 7 μ.μ. από Δευτέρα έως Σάββατο και από τις 11 π.μ. έως τις 6 μ.μ. τις Κυριακές. Τώρα στο επόμενο ταξίδι σας στο Λονδίνο ξέρετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε.