Επιστρέφει σε τηλεοπτική σειρά ο Robocop!

Επιστρέφει σε τηλεοπτική σειρά ο Robocop!
Η Amazon ετοιμάζεται να τον επαναφέρει

Η Amazon MGM Studios φέρνει ξανά στον τηλεοπτικό αέρα τον χαρακτήρα του Robocop!

Σύμφωνα με τα όσα γράφει σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα Deadline, η νέα σειρά αναμένεται να βασιστεί στην ομώνυμη ταινία επιστημονικής φαντασίας του 1987 που βγήκε με την σκηνοθετική ματιά του Πολ Βερχόφεν.

Το σενάριο και την ευθύνη της παραγωγής έχει αναλάβει ο επιτυχημένος Πίτερ Όκο των The Office, Black Sails και The Leftovers και μαζί του θα συναντήσουμε και τον Τζέιμς Γουάν, έναν από τους κορυφαίους στο είδος παραγωγών τρόμου.

Η υπόθεση της σειράς θα ακολουθήσει αυτή της ταινίας, όπου μια εταιρεία τεχνολογικών καινοτομιών θα παρουσιάσει ένα project δημιουργίας ενός αστυνομικού που θα είναι μισός ρομπότ, μισός άνθρωπος.

Στην πρώτη ταινία, το ρόλο του αστυνομικού Άλεξ Μέρφι που χάνει τη ζωή του την ώρα του καθήκοντος είχε ο ηθοποιός Πωλ Γουέλερ, σε μια ερμηνεία που χαρακτήρισε ολόκληρη την καριέρα του.

Το Robocop έχει να εμφανιστεί αρκετό καιρό και είχαν γίνει τελευταία αρκετές απόπειρες να αποκτήσει ξανά «ζωή», ωστόσο δεν κρίθηκαν επιτυχημένες.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές, πέραν του γεγονότος ότι ο προϋπολογισμός της θα ξεπερνάει για την πρώτη σεζόν τα 100 εκατομμύρια δολάρια.