Το κορυφαίο αθλητικό brand concept SportVision χάρισε πλούσια δώρα στους συμμετέχοντες του 1ου Gazzetta Sports Park

Branded Content Team
Το κορυφαίο αθλητικό brand concept SportVision χάρισε πλούσια δώρα στους συμμετέχοντες του 1ου Gazzetta Sports Park
Το Gazzetta σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια Δούκα πραγματοποίησαν με επιτυχία ένα νέο concept στη πόλη και η Sport Vision ήταν εκεί μοιράζοντας ενθουσιασμό και χαρά μέσα από φανταστικά δώρα.

Με το Gazzetta Sports Park για πρώτη φορά κάθε οικογένεια είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια ημέρα γεμάτη αθλήματα και δραστηριότητες, να συμμετέχει σε διαγωνισμούς και να κερδίσει σούπερ δώρα! Από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το απόγευμα, παιδιά όλων των ηλικιών είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέα αθλήματα, να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς και να γνωρίσουν προπονητές, αθλητές και ειδικούς του χώρου.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να εμπνεύσει τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό δείχνοντας τη σημασία της καλής φυσικής κατάστασης και υγείας. Ταυτόχρονα, μέσα από το νέο αυτό concept τα παιδιά έλαβαν χρήσιμες πληροφορίες και αντιλήφθηκαν πόσο σημαντικό είναι να συμμετέχουν στην αθλητική δραστηριότητα που τους αρέσει έχοντας τον καλύτερο εξοπλισμό.

,

Στα highlights του 1ου Gazzetta Sports Park εκτός από τις δραστηριότητες για παιδιά προσχολικής ηλικίας με ένα μαγευτικό show με σαπουνόφουσκες, παράσταση με μαριονέτες και παράσταση με μάγο που καθήλωσε μικρούς και μεγάλους, ήταν τα δώρα που μοίρασε η Sport Vision στους μικρούς μας φίλους.

f

Η Sport Vision, πρωταγωνιστής στην αθλητική ένδυση και υπόδηση, αποτελεί το κορυφαίο αθλητικό multibrand concept. Διαθέτοντας μερικά από τα μεγαλύτερα αθλητικά brands, ξεχωρίζει για τη ποικιλία του αθλητικού εξοπλισμού που προσφέρει στους λάτρεις των αθλημάτων!

n

Στο 1ο Gazzetta Sports Park όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μοναδικά αθλητικά δώρα αποκλειστικά από τη Sport Vision, η οποία εξασφάλισε σε μικρούς και μεγάλους τον απαραίτητο εξοπλισμό για κάθε αθλητική δραστηριότητα. Με τα σημαντικής χρηματικής αξίας voucher που μοίρασε η SportVision, τα παιδιά τώρα μπορούν να ξεκινήσουν το αγαπημένο τους άθλημα έχοντας ό,τι χρειάζεται για να είναι άνετα και ασφαλή.

Ανάμεσα στις άπειρες επιλογές αθλητικών ειδών που διαθέτει η Sport Vision τα παιδιά δε θα θέλουν να σταματήσουν να αθλούνται!

Αdvertorial