Κρουαζιερόπλοιο αναχωρεί από το Μπέλφαστ μετά από 4 μήνες μαζί με τους αποκλεισμένους επιβάτες του

Κρουαζιερόπλοιο αναχωρεί από το Μπέλφαστ μετά από 4 μήνες μαζί με τους αποκλεισμένους επιβάτες του
Οι επιβάτες ενός κρουαζιερόπλοιου ελπίζουν να αποπλεύσουν σήμερα (30/09) από το Μπέλφαστ μετά από τέσσερις μήνες που ήταν αποκλεισμένοι στο λιμάνι της Βόρειας Ιρλανδίας.

Οι επιβάτες ενός «καταραμένου» κρουαζιερόπλοιου που έχει κολλήσει στο λιμάνι του Μπέλφαστ εδώ και τέσσερις είναι έτοιμοι να αποπλεύσουν σήμερα από την Βόρεια Ιρλανδία.

Εκατοντάδες πλούσιοι τουρίστες, ορισμένοι από τους οποίους ξόδεψαν ένα σωρό χρήματα για να κλείσουν μια τριετή παγκόσμια κρουαζιέρα με το πολυτελές Villa Vie Odyssey, έχουν αποκλειστεί στη Βόρεια Ιρλανδία από τον Μάιο, καθώς το πλοίο έχει υποβληθεί σε μια σειρά επισκευών και δοκιμών.

Οι απογοητευμένοι τουρίστες, οι οποίοι έχουν δει κάθε τουριστικό αξιοθέατο που υπάρχει στο Μπέλφαστ, με ορισμένους να επισκέπτονται δύο φορές το διάσημο Giant's Causeway για να περάσει η ώρα, ενημερώθηκαν σήμερα ότι το πλοίο είναι επιτέλους έτοιμο να φύγει.

Τόσο οι ταξιδιώτες, όσο και το πλήρωμα ελπίζουν ότι από εδώ και πέρα να μπορέσουν επιτέλους να απολαύσουν το ταξίδι τους στα διεθνή ύδατα. Ωστόσο, υπήρχαν και οι επιβάτες, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την παραμονή τους στην Βόρεια Ιρλανδία.

Η Melody και ο John Hennessee, από το Palm Beach της Φλόριντα, δεν έχασαν καθόλου χρόνο στο Μπέλφαστ. «Ως αποτέλεσμα της παραμονής μας στο Μπέλφαστ για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, καταφέραμε να φτιάξουμε τη μεγαλύτερη σουίτα του πλοίου», δήλωσε η Melody στο BBC.


Τόσο η Melody όσο και ο John σκοπεύουν να παραμείνουν στο πλοίο για το υπόλοιπο της ζωής τους. «Αυτό θα είναι πλέον το σπίτι μας», δήλωσε ο John.

Η Melody είπε ότι οι άνθρωποι του Μπέλφαστ ήταν καταπληκτικοί και «τόσο ευγενικοί και γενναιόδωροι».

Ένα άλλο ζευγάρι που αξιοποίησε τους 4 μήνες παραμονής του στο Μπέλφαστ ήταν ο Andy και η Alicia Lewis από την Αλάσκα. «Ανακαλύψαμε τις ρίζες μου όσο ήμασταν εδώ στο Μπέλφαστ», δήλωσε ο Andy.