Αδιανότητο περιστατικό στην Ιερά Οδό: Μηχανοδηγός σταμάτησε το τρένο και τσακώθηκε με ελεγκτή που έπαιζε με το κινητό του (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αδιανότητο περιστατικό στην Ιερά Οδό: Μηχανοδηγός σταμάτησε το τρένο και τσακώθηκε με ελεγκτή που έπαιζε με το κινητό του (vid)
Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στην Ιερά Οδό, όταν μηχανοδηγός τρένου σταμάτησε τον συρμό για να επιπλήξει ελεγκτή διάβασης

Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στη διάβαση τρένου στη διασταύρωση Ιεράς Οδού και Κωνσταντινουπόλεως, μία από τις πιο επικίνδυνες διαβάσεις της Αθήνας, όπου έχουν σημειωθεί επανειλημμένα ατυχήματα στο παρελθόν.

Σε ένα βίντεο που έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό, φαίνεται ένας οδηγός να τσακώνεται με έναν ελεγκτή, ο οποίος όταν περνούσε το τρένο, κοιτούσε το κινητό του.

Ο μηχανοδηγός σε έξαλλη κατάσταση, βγήκε ο μισός από το παράθυρο φωνάζοντας στον ελεγκτή. «Περνάει το τρένο ρε!» ακούγεται να λέει εμφανώς εκνευρισμένος ο μηχανοδηγός και να αναφέρεται στο κινητό τηλέφωνο.

«Θες να σου κάνω αναφορά ρε;» ρωτούσε ο μηχανοδηγός ενώ ο ελεγκτής εκτόξευσε «γαλλικά» και είπε «άντε τράβα».

@haris_torto Σήμερα γίναμε μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού! Σε ένα σημείο με διάβαση τρένου, από τα πιο επικίνδυνα, στην διασταύρωση Ιερά Οδού και Κωνσταντινουπόλεως, όπου άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τα τρένα και τα ατυχήματα ενώ άλλοι έχουν ακρωτηριαστεί, μαλώνουν μηχανοδηγός και ελεγκτής της διάβασης, με αχαρακτήριστες εκφράσεις, απειλές και βρισιές. Είναι απίστευτο όλο αυτό που συμβαίνει, φαίνεται ότι πραγματικά από τύχη ζούμε και απορώ πως υπάρχουν άνθρωποι που ταξιδεύουν ακόμα με τρένο στην Ελλάδα. Ο μηχανοδηγός ζητάει τον λόγο από το παράθυρο στον ελεγκτή καθώς την ώρα που περνάει, ο ελεγκτής κοιτάζει το κινητό του! Καμιά δικλείδα ασφαλείας, ερασιτεχνικός και προχειρότητα. Προφανώς δεν έχουν άλλον τρόπο επικοινωνίας μεταξύ τους πέρα από τις φωνές από το παράθυρο! Αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή. Σήμερα υπάρχει δημοσίευμα σε εφημερίδα για την επικινδυνότητα του σημείου και προφανώς ο μηχανοδηγός το έχει υπόψη του. Ένα σημείο που μοιάζει περισσότερο με Ινδία παρά με την Ελλάδα και την Αθήνα του 2024. Ή μήπως με αυτή την σύγκριση αδικούμε την Ινδία? #trenose #τρενοσε #hellenictrain #ose #οσε #διάβαση #Τεμπη #ιεράοδός #Κωνσταντινουπόλεως #καρυστιανου #karystianou #train #τρένο #Athens #Αθήνα #Γκάζι #Βοτανικός #τεμπη2023 #τέμπηέγκλημα @HarisDoukas @Καθημερινή ♬ πρωτότυπος ήχος - Haris Tortorelis

Το βίντεο με το περιστατικό ανέβηκε στο TikTok με την εξής περιγραφή:

«Σήμερα γίναμε μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού! Σε ένα σημείο με διάβαση τρένου, από τα πιο επικίνδυνα, στην διασταύρωση Ιερά Οδού και Κωνσταντινουπόλεως, όπου άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τα τρένα και τα ατυχήματα ενώ άλλοι έχουν ακρωτηριαστεί, μαλώνουν μηχανοδηγός και ελεγκτής της διάβασης, με αχαρακτήριστες εκφράσεις, απειλές και βρισιές.

Είναι απίστευτο όλο αυτό που συμβαίνει, φαίνεται ότι πραγματικά από τύχη ζούμε και απορώ πως υπάρχουν άνθρωποι που ταξιδεύουν ακόμα με τρένο στην Ελλάδα.

Ο μηχανοδηγός ζητάει τον λόγο από το παράθυρο στον ελεγκτή καθώς την ώρα που περνάει, ο ελεγκτής κοιτάζει το κινητό του!

Καμιά δικλείδα ασφαλείας, ερασιτεχνικός και προχειρότητα. Προφανώς δεν έχουν άλλον τρόπο επικοινωνίας μεταξύ τους πέρα από τις φωνές από το παράθυρο!

Αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή. Σήμερα υπάρχει δημοσίευμα σε εφημερίδα για την επικινδυνότητα του σημείου και προφανώς ο μηχανοδηγός το έχει υπόψη του.

Ένα σημείο που μοιάζει περισσότερο με Ινδία παρά με την Ελλάδα και την Αθήνα του 2024. Ή μήπως με αυτή την σύγκριση αδικούμε την Ινδία;».