Το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ ενυδάτωσε τους μικρούς αθλητές στο 1ο Gazzetta Sports Park

Branded Content Team
Το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ ενυδάτωσε τους μικρούς αθλητές στο 1ο Gazzetta Sports Park
Το Gazzetta σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια Δούκα πραγματοποίησαν με επιτυχία ένα νέο concept στη πόλη και το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ ήταν εκεί για να δροσίσει όσους συμμετείχαν στις αθλητικές δραστηριότητες.

Με το Gazzetta Sports Park για πρώτη φορά κάθε οικογένεια είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια ημέρα γεμάτη αθλήματα και δραστηριότητες, να συμμετέχει σε διαγωνισμούς και να κερδίσει σούπερ δώρα! Από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το απόγευμα, παιδιά όλων των ηλικιών είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέα αθλήματα, να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς και να γνωρίσουν προπονητές, αθλητές και ειδικούς του χώρου.

d

Το concept της εκδήλωσης είχε στόχο να εμπνεύσει τα παιδιά να κάνουν τον αθλητισμό κομμάτι της καθημερινής τους ζωής, μέσα από τη βιωματική τους συμμετοχή και να επιλέξουν το άθλημα που τους ταιριάζει.

Από μία τέτοια αθλητική ημέρα δε θα μπορούσε να λείπει το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, η καλύτερη φυσική πηγή ενυδάτωσης. Νερό υψηλής ποιότητας με πολύτιμα μέταλλα και ιχνοστοιχεία προερχόμενο από προστατευμένες πηγές, το ΖΑΓΟΡΙ βρισκόταν στο Gazzetta Sports Park προσφέροντας αναζωογόνηση στους συμμετέχοντες.

Οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα κι αν επιλέξουν τα παιδιά, η ενυδάτωση είναι απαραίτητη για να παραμένουν υγιή και γεμάτα ενέργεια κατά τη διάρκεια της σωματικής τους άσκησης. Προερχόμενο απευθείας από τις φυσικές πηγές των Ζαγοροχωρίων, το φυσικό μεταλλικό νερό Ζαγόρι ήταν εκεί για να στηρίξει τους μικρούς αθλητές σε κάθε challenge που είχε διοργανώσει το 1ο Gazzetta Sports Park ενώ μέσα από τις απλές φιάλες φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ, μικροί και μεγάλοι παρέμειναν δραστήριοι και ενεργοί όλη την ημέρα.

φ

Εκτός από το δροσερό νερό που προσέφερε στους συμμετέχοντες της διοργάνωσης, το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ ανέδειξε και τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος αφού είναι το πρώτο ελληνικό εμφιαλωμένο νερό σε 30% ανακυκλωμένο πλαστικό (r-Pet). Με σεβασμό προς το περιβάλλον, η παραγωγή του τηρεί κάθε απαραίτητη προϋπόθεση για την καθαρότητα του.


#zagoriwater #naturalmineralwater #ToNeroToLemeZagori

Advertorial