Netflix: Ξεκίνησε τα γυρίσματα του Peaky Blinders και δημοσίευσε την πρώτη εικόνα του Κίλιαν Μέρφι

Κώστας Μιχαήλ
Netflix: Ξεκίνησε τα γυρίσματα του Peaky Blinders και δημοσίευσε την πρώτη εικόνα του Κίλιαν Μέρφι
Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη εικόνα του Cillian Murphy ως Tommy Shelby στην επερχόμενη ταινία Peaky Blinders.

Το Netflix μοιράστηκε μια πρώτη εικόνα του Cillian Murphy στο ρόλο του διαβόητου γκάνγκστερ τη Δευτέρα (30/09), μαζί με την είδηση ότι η παραγωγή της ταινίας έχει ξεκινήσει.

Ο Murphy και ο Steven Knight, ο δημιουργός της μακροχρόνιας σειράς «Peaky Blinders» πόζαραν επίσης για μια κοινή φωτογραφία στα γυρίσματα.

Την επερχόμενη ταινία «Peaky Blinders» θα σκηνοθετήσει ο Τομ Χάρπερ, ο οποίος στο παρελθόν είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία αρκετών επεισοδίων της σειράς.

Το «Peaky Blinders» έκανε πρεμιέρα το 2013 στο BBC και τελικά το Netflix απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς αρκετά χρόνια μετά. Η έκτη και τελευταία σεζόν της προβλήθηκε το 2022 και τον Ιούνιο αποκαλύφθηκε ότι ετοιμάζεται ταινία μεγάλου μήκους.

Αν και το υπόλοιπο καστ της ταινίας δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη, τον περασμένο μήνα έγινε γνωστό ότι ο Ιρλανδός συνάδελφος του Murphy, Barry Keoghan, έχει έναν σκοτεινό ρόλο στην ταινία.

Ο Murphy επιστρέφει στον κόσμο του «Peaky Blinders» ως ένας νικητής των Όσκαρ, αφού πέρυσι κέρδισε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού για την ερμηνεία του ως J. Robert Oppenheimer, πατέρας της ατομικής βόμβας, στο ιστορικό έπος του Christopher Nolan «Oppenheimer».