Τραγωδία με τον ανιψιό του Γκάρι Λίνεκερ: Τον καταπλάκωσε κορμός δέντρου και κατέληξε

Τραγωδία με τον ανιψιό του Γκάρι Λίνεκερ: Τον καταπλάκωσε κορμός δέντρου και κατέληξε
Τραγικό τέλος είχε ο ανιψιός του Άγγλου πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Γκάρι Λίνεκερ, όπου βρήκε τραγικό θάνατο όταν τον καταπλάκωσε ένας κορμός δένδρου.

Μεγάλη οδύνη σκόρπισε στη Βρετανία, η είδηση του θανάτου του ανιψιού του Γκάρι Λίνεκερ, με ένα περίεργο και ακαριαίο τρόπο. Ο νεαρός, ο οποίος ήταν συγγενής τον διάσημο Άγγλο πρώην ποδοσφαιριστή, εργαζόταν ως ξυλοκόπος στην Οξφόρδη, αλλά η μοίρα του έπαιξε ένα περίεργο παιχνίδι, όταν ένας τεράστιος κορμός έπεσε πάνω του τραυματίζοντας τον θανατηφόρα στο μέρος της κοιλιάς.

Όλη η οικογένεια, αλλά και οι φίλοι του νεαρού έχουν βυθιστεί στην θλίψη, ενώ η είδηση του θανάτου του δεν άφησε ασυγκίνητους και τους συμπατριώτες τους.

Πιο συγκεκριμένα στην πλατφόρμα GoFundMe άνοιξε ένας λογαριασμός μετά τον θάνατό του στον οποία μαζεύονται χρήματα ώστε να διευκολυνθεί και να μην επιβαρυνθεί η οικογένεια από τα έξοδα της κηδείας. Μάλιστα, μέχρι στιγμής έχουν ήδη μαζευτεί πάνω από 30.000 λίρες μέσα σε λίγες ώρες ενώ όσο περνάει ο χρόνος το ποσό ανεβαίνει ακόμη περισσότερο.

Η διαχειρίστρια του Found και πολύ καλή φίλη του νεαρού, δήλωσε: «Στους φίλους του Bob και Ali Parkinson, ξεκίνησα αυτόν τον έρανο για να τους βοηθήσω να δημιουργήσουν ένα όμορφο μνημείο ή εκδήλωση για να γιορτάσουν τη ζωή του πολύ αγαπημένου τους γιου Jonty, ο οποίος έχασε τραγικά τη ζωή του στις 6 Σεπτεμβρίου».

Και πρόσθεσε: «Συνειδητοποιώ ότι τα χρήματα δεν μπορούν να καλύψουν το μεγάλο χάσμα της απώλειας που νιώθουν, αλλά ελπίζω ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ελαφρύνουν τα έξοδα της κηδείας ή να πάμε σε ένα κατάλληλο μνημόσυνο για τον Jonty ή ούτως ή άλλως η οικογένεια κρίνει κατάλληλο».