Η Sony ανακοίνωσε νέα προϊόντα LinkBuds Fit, LinkBuds Open και LinkBuds Speaker

Η Sony ανακοίνωσε νέα προϊόντα LinkBuds Fit, LinkBuds Open και LinkBuds Speaker
Νέα ηχεία στη σειρά LinkBuds από τη Sony.

Η Sony παρουσίασε νέες προσθήκες στη σειρά LinkBuds με τα ασύρματα ακουστικά LinkBuds Fit και LinkBuds Open, καθώς και το ηχείο LinkBuds Speaker. Σχεδιασμένα για όσους έχουν μία δραστήρια καθημερινότητα, τα LinkBuds Fit και LinkBuds Open διαθέτουν νέα και ελαφριά Fitting Supporters για άνεση κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας. Τα LinkBuds Open σας επιτρέπουν να βιώσετε ένα νέο τύπο ακουστικών με τον καινοτόμο σχεδιασμό ανοιχτού δακτυλίου που σας κρατά συνδεδεμένους με το περιβάλλον σας. Επιπλέον, και τα δύο μοντέλα διατίθενται σε διάφορα χρώματα για να ταιριάζουν σε κάθε στυλ, με διαφορετικές χρωματικές θήκες και Fitting Suporters για να προσαρμόσετε την εμφάνισή σας. Παράλληλα με αυτά τα νέα μοντέλα ακουστικών, παρουσιάζεται επίσης το LinkBuds Speaker. Το LinkBuds Speaker αποτελεί μια απρόσκοπτη προσθήκη στην οικογένεια LinkBuds. Η λειτουργία Auto Switch εναλλάσσει αυτόματα την αναπαραγωγή μεταξύ των LinkBuds Fit, LinkBuds Open και LinkBuds S με το LinkBuds Speaker, ανάλογα με την περίσταση, για μια αδιάκοπη εμπειρία ακρόασης.

Τα LinkBuds Fit προσφέρουν ασυναγώνιστη άνεση με τα πρόσφατα σχεδιασμένα Fitting Supporters και Earbuds Tips, συνεχή έλεγχο του θορύβου και του ήχου περιβάλλοντος και μια σειρά χρωμάτων που ταιριάζουν στο στυλ σας. Για ακόμα πιο ασφαλή και άνετη εφαρμογή, ακόμα και κατά την άσκηση, η Sony έχει αναπτύξει νέα Air Fitting Supporters για τα LinkBuds Fit. Τα Fitting Supporters έχουν μια άκρη που είναι μαλακή και κοίλη, ώστε να μειώνεται η επαφή με το αυτί και, επομένως, η πίεση, ενώ το σημείο πρόσδεσης είναι αγκιστροειδές και σκληρό, ώστε να αποφεύγεται η τυχαία μετατόπιση. Αυτό σημαίνει ότι σε μεγαλύτερα αυτιά προσαρμόζονται όμορφα στην άκρη των αυτιών και στη μέση για μικρότερα αυτιά. Συνδυαστικά, αυτά ενθαρρύνουν τόσο την άνεση όσο και την ασφάλεια. Σε συνδυασμό με την εξαιρετική εξουδετέρωση θορύβου, η λειτουργία Auto Ambient Sound Mode προσαρμόζει αυτόματα τον ήχο περιβάλλοντος ώστε να ταιριάζει με το χώρο που βρίσκεστε, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε άνετα τη μουσική σας οπουδήποτε. Τα LinkBuds Fit είναι εφοδιασμένα με τον Integrated Processor V2, τον ίδιο με τα βραβευμένα WF-1000XM5.

Ο επεξεργαστής βελτιστοποιεί την εξουδετέρωση θορύβου σε πραγματικό χρόνο ανάλογα με το περιβάλλον σας. Τα LinkBuds Fit παρέχουν εξαιρετική ευκρίνεια ήχου και κλήσεων. Χάρη σε μια ειδικά σχεδιασμένη μονάδα οδήγησης Dynamic Driver X, την οποία συναντάτε και στα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου WF-1000XM5, τα LinkBuds Fit προσφέρουν πιο πλούσια και λεπτομερή φωνητικά. Η δομή του διαφράγματος συνδυάζει πολλά διαφορετικά υλικά για τον θόλο και την ακµή, επιτυγχάνοντας χαμηλή παραμόρφωση και καθαρή ποιότητα ήχου. Τα LinkBuds Fit υποστηρίζουν επίσης High-Resolution Audio Wireless και DSEE Extreme. Επίσης, με την τεχνολογία Precise Voice Pickup Technology που συντονίζει βέλτιστα τα μικρόφωνα στο εξωτερικό και το εσωτερικό του ακουστικού και την προηγμένη επεξεργασία ηχητικού σήματος, οι συνομιλίες είναι εξαιρετικά καθαρές, ακόμη και σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Τα LinkBuds Fit διαθέτουν επίσης σύνδεση πολλαπλών σημείων, άμεση αναπαραγωγή και παύση, έλεγχο με κινήσεις του κεφαλιού, ενσωματωμένο φωνητικό έλεγχο και Speak-to-Chat. Διαθέτουν επίσης διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 21 ώρες συνολικής αναπαραγωγής και πιστοποίηση αντοχής στο νερό IPX4.

Tα LinkBuds Open είναι ένα νέο είδος ακουστικών με σχεδιασμό ανοικτού δακτυλίου που σας κρατάει συνδεδεμένους με το περιβάλλον σας. Τα νέα και ελαφριά Fitting Supporters για τα LinkBuds Open παρέχουν άνεση όλη την ημέρα και διατίθενται επίσης σε διάφορα χρώματα για να ταιριάζουν με το στυλ σας. Διαθέτοντας έναν πρόσφατα ανεπτυγμένο οδηγό δακτυλίου, ο σχεδιασμός των LinkBuds Open σας επιτρέπει να παραμείνετε συνδεδεμένοι με το περιβάλλον σας. Η ανοιχτή µονάδα οδηγού δακτυλίου στο κέντρο του διαφράγµατος διατηρεί τη διαπερατότητα του ήχου, ώστε να µπορείτε να ακούτε τον κόσµο γύρω σας. Θα ακούτε όταν κάποιος φωνάζει το όνομά σας ενώ είστε σε κλήση και θα παραμένετε συνδεδεμένοι με τους φίλους σας ενώ ακούτε μουσική. Τα LinkBuds Open διαθέτουν επίσης Adaptive Volume Control, μια έξυπνη λειτουργία που βελτιστοποιεί αυτόματα την ένταση του ήχου ανάλογα με το πού βρίσκεστε.

Μπορείτε να απολαμβάνετε χαμηλότερη ένταση ήχου σε ήσυχα μέρη και υψηλότερη ένταση ήχου σε πιο θορυβώδη μέρη. Όπως και τα LinkBuds Fit, έτσι και τα LinkBuds Open διαθέτουν τα πρόσφατα ανεπτυγμένα από τη Sony Fitting Supporters για άνετη και ασφαλή εφαρμογή. Επιπλέον, τα LinkBuds Open είναι κατασκευασμένα με μια εξελιγμένη γεωμετρική σχεδίαση που εφαρμόζει άνετα στο αυτί. Τα LinkBuds Open προσφέρουν καλά ισορροπημένο ήχο υψηλής ποιότητας με καθαρές μεσαίες και υψηλές συχνότητες, που τροφοδοτείται από τον Integrated Processor V2 της Sony και μια ειδικά σχεδιασμένη μονάδα οδήγησης 11 mm σε σχήμα δακτυλίου. Ένα διάφραγμα υψηλής συμπίεσης και ένας ισχυρός μαγνήτης νεοδυμίου επιλέχθηκαν ειδικά για την αναπαραγωγή καθαρού ήχου μεσαίων και υψηλών συχνοτήτων. Τα LinkBuds Open υποστηρίζουν επίσης DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) και διαθέτουν τεχνολογία ακριβούς λήψης φωνής για εξαιρετικά καθαρές κλήσεις χωρίς θόρυβο. Τα LinkBuds Open είναι γεμάτα διαισθητικές λειτουργίες και σημεία ελέγχου, όπως η Αυτόματη Εναλλαγή, η Αυτόματη Αναπαραγωγή, η Γρήγορη Πρόσβαση, ο φωνητικός έλεγχος και το Wide Area Tap. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν σύνδεση πολλαπλών σημείων, μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 22 ώρες ακρόασης από τα ακουστικά σας και πιστοποίηση αντοχής στο νερό IPX4.

Τα LinkBuds Fit και LinkBuds Open είναι συμβατά με την ανανεωμένη εφαρμογή Sound Connect. Χρησιμοποιώντας αυτή την εφαρμογή, μπορείτε να εξατομικεύσετε τα ακουστικά προσαρμόζοντας διάφορες ρυθμίσεις, όπως ο ισοσταθμιστής. Η απλή διεπαφή σάς επιτρέπει να επιλέγετε τις ιδανικές ρυθμίσεις ήχου και συντομεύσεων και μπορεί ακόμη και να παρακολουθεί το πρόσφατο ιστορικό ακρόασης σύμφωνα με τις υγιείς συνήθειες ακρόασης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). Όταν είναι ενεργοποιημένο, το Background Music Effect χρησιμοποιεί DSP για να κάνει τον ήχο να ακούγεται σαν να παίζει στο χώρο σας, αντί να αισθάνεστε ότι εντοπίζεται στο κεφάλι σας - ιδανικό για όταν κάνετε άλλες εργασίες ή θέλετε κάτι λιγότερο έντονο.

Τα LinkBuds Fit θα είναι διαθέσιμα το Νοέμβριο του 2024, τα LinkBuds Open τον Οκτώβριο του 2024 και τα LinkBuds Speaker τον Οκτώβριο του 2024.