YouTuber έκανε σαν καινούργια την κατεστραμμένη Rolls Royce του Ράσφορντ: Το εξωπραγματικό ποσό που ξόδεψε για να την επισκευάσει (vid)

YouTuber έκανε σαν καινούργια την κατεστραμμένη Rolls Royce του Ράσφορντ: Το εξωπραγματικό ποσό που ξόδεψε για να την επισκευάσει (vid)
Ένας Youtuber ξόδεψε ένα τρελό ποσό για να ανακατασκευάζει την κατεστραμμένη Rolls Royce του Μάρκους Ράσφορντ.

Μετά από μήνες σκληρής δουλειάς, ένας YouTuber που ξεκίνησε να ανακατασκευάζει την κατεστραμμένη Rolls Royce του Μάρκους Ράσφορντ την ολοκλήρωσε τελικά - και αποκάλυψε πόσο ακριβώς του κόστισε το συνολικό έργο.

Τον Σεπτέμβριο του 2023, ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε ένα σοβαρό τροχαίο στο Κάρινγκτον του Μάντσεστερ, καταστρέφοντας εντελώς το αυτοκίνητο του, μια Rolls Royce Black Badge Wraith by Mansory αξίας 700.000 λιρών.

Το αυτοκίνητο έπαθε μεγάλες ζημιές, αλλά ένας Youtuber αποφάσισε να το συναρμολογήσει και να το κάνει λειτουργικό ξανά και έτσι πλήρωσε 180 χιλιάδες λίρες σε δημοπρασία για να αποκαταστήσει ότι είχε απομείνει από αυτό...

Ο Άρμστρονγκ κατέγραψε την πολύμηνη εργασία του στο κανάλι του στο YouTube, δείχνοντας τις μεγάλες ζημιές που είχε υποστεί το αυτοκίνητο, καθώς και τις προσπάθειες του για να το επισκευάσει.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να ξοδέψει επιπλέον 90 χιλιάδες λίρες για να αγοράσει μια δεύτερη Rolls Royce μόνο και μόνο για να βρει ανταλλακτικά.

Το πρότζεκτ έχει πλέον τελειώσει, ενώ ο Armstrong εκτιμάται ότι ξόδεψε 400.000 λίρες για το αυτοκίνητο.