Τρόμος στο αεροδρόμιο της Τασκένδης: Ταξιδιώτης επιχείρησε να μπει στο αεροπλάνο με έναν τεράστιο πύθωνα στη βαλίτσα του (vid)

Newsroom
Τρόμος στο αεροδρόμιο της Τασκένδης: Ταξιδιώτης επιχείρησε να μπει στο αεροπλάνο με έναν τεράστιο πύθωνα στη βαλίτσα του (vid)
Άνδρας κατάφερε να κρύψει στις χειραποσκευές του, ένα τεράστιο φίδι για να το πάρει μαζί του κατά την διάρκεια της πτήσης του.

Ένα απίστευτο συμβάν συνέβη στο αεροδρόμιο της Τασκένδης στο Ουζμπεκιστάν, όταν ένας ταξιδιώτης πιάστηκε να κρύβει στην βαλίτσα του ένα τεράστιο πύθωνα και να επιθυμεί να ταξιδέψει μαζί του.

Ο ύποπτος φανερώθηκε όταν έγινε ο σχετικός έλεγχος στις χειραποσκευές. Εκεί, άνοιξε την βαλίτσα του και μέσα από αυτή βγήκε το φίδι το οποίο ξεπερνούσε τα 3 μέτρα. Αμέσως ενημερώθηκε το Τελωνείο της περιοχής της Τασκένδης, και έγινε η σχετική επίπληξη στον επιβάτη ο οποίος δεν είχε ενημερώσει τους αρμόδιους.

Όπως ανέφερε σχετικά το Τελωνείο: «Δεδομένου ότι το ζώο αυτό περιλαμβάνεται στο Διεθνές Κόκκινο Βιβλίο, απαιτείται διεθνής άδεια των CITIES για την εισαγωγή του στη Δημοκρατία του Ουζμπεκιστάν. Ωστόσο, στην παραπάνω περίπτωση, ο επιβάτης δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα».

Μετά από έρευνα, το φίδι παραδόθηκε στον ζωολογικό κήπο της Τασκένδης, όπου οι ειδικοί έχουν αξιολογήσει την κατάστασή του ως υγιή».