Ο Θοδωρής Κατσαφάδος «πάγωσε» το Στούντιο 4 της ΕΡΤ: «Νόμιζα ότι δεν θα με ξανακαλέσεις γιατί σε είχα πει γαϊδούρι» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Θοδωρής Κατσαφάδος «πάγωσε» το Στούντιο 4 της ΕΡΤ: «Νόμιζα ότι δεν θα με ξανακαλέσεις γιατί σε είχα πει γαϊδούρι» (vid)
Ο Θοδωρής Κατσαφάδος εξήγησε γιατί αιφνιδιάστηκε από τη νέα πρόσκληση των δυο παρουσιαστών της ψυχαγωγικής εκπομπής της ΕΡΤ.

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος ήταν σήμερα (02/10) καλεσμένος της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο γνωστός ηθοποιός εξέφρασε την έκπληξη του για τη νέα πρόσκληση των δυο παρουσιαστών.

Συγκεκριμένα, είπε πως «νόμιζα ότι δεν θα με θα με ξανακαλέσετε γιατί σε είχα πει γαϊδούρι την προηγούμενη φορά».

«Άντε καλέ, σιγά! Δεν το είπες, με αγάπη το είπες» αντέδρασε αμέσως ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος για να προσθέσει, με χαμόγελο, ο ηθοποιός τα εξής. «Το θυμάσαι, Νάνσυ; Εγώ θυμάμαι ότι το είπα και γέλαγες εσύ. Πλάκα κάνω, έλα τώρα. Το είπα με πολλή αγάπη».

«Αν με γνωρίσεις λίγο παραπάνω, θα καταλάβεις ότι δεν… Αφηρημένος μπορεί να είμαι. Ούτε καν όμως το συγκράτησα» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος για να οδηγηθεί προς το τέλος η νέα αυτή συνέντευξη με τον Θοδωρή Κατσαφάδο.