ΠΑΟΚ: Σύλληψη εννέα οπαδών της Στεάουα στον Προμαχώνα

Newsroom
2
Στη σύλληψη εννέα οπαδών της Στεάουα Βουκουρεστίου προχώρησαν οι αστυνομικοί στον Προμαχώνα την παραμονή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Εννέα οπαδοί της Στεάουα (FCSB) θα οδηγηθούν σήμερα το πρωί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σερρών, μετά την σύλληψη τους στον τελωνειακό σταθμό του Προμαχώνα, καθοδόν από το Βουκουρέστι προς τη Θεσσαλονίκη ενόψει του σημερινού αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική της League Phase του UEFA Europa League.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι Ρουμάνοι έφτασαν με τρία βανάκια από το Βουκουρέστι στον τελωνειακό σταθμό του Προμαχώνα έχοντας ως τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Στεάουα.

Σε έλεγχο που τους έγινε από τις αρχές διαπιστώθηκε, ότι είχαν στην κατοχή τους αντικείμενα που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί όπλων και κατοχή ναρκωτικών. Για τον έλεγχο προσήλθαν στον Προμαχώνα αστυνομικές ενισχύσεις από Σέρρες και Θεσσαλονίκη.

Οι Ρουμάνοι οπαδοί οδηγήθηκαν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών και θα βρεθούν το πρωί ενώπιων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών.