Οργισμένος Βρετανός τα «έβαλε» με τον οδηγό μιας Ferrari και του έσπασε τον καθρέφτη: «Δεν του άρεσε ο θόρυβος της εξάτμισης» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Οργισμένος Βρετανός τα «έβαλε» με τον οδηγό μιας Ferrari και του έσπασε τον καθρέφτη: «Δεν του άρεσε ο θόρυβος της εξάτμισης» (vid)
Ένας Βρετανός έγινε έξαλλος με τον θόρυβο που έκανε μια Ferrari και επιτέθηκε στον οδηγό της, βρίζοντας τον χυδαία.

Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει πώς ένας Βρετανός πετάχτηκε έξω από το Nissan Kubistar του σε έναν κυκλικό κόμβο και τα «έβαλε» με τον οδηγό μιας Ferrari, καθώς και με έναν οδηγό μιας Porsche που βρισκόταν πιο πίσω.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο, η σκούρα γκρι Ferrari 458 Italia είχε σταματήσει πίσω του σε έναν κυκλικό κόμβο στο Kidlington, κοντά στο Blenheim Palace. Ο οδηγός του φορτηγού βγήκε από το όχημά του και χτύπησε την πόρτα του αυτοκινήτου, προτού πάει στο παράθυρο του οδηγού.

Κάνοντας χειρονομίες προς τον οδηγό, είπε: «Τι κάνεις γ@μWt0;» Ο έξαλλος οδηγός του φορτηγού τα «έβαλε» στη συνέχεια και με τον οδηγό μιας μαύρης Porsche, λέγοντας εξαγριωμένος: «Και εσύ γ@μ».

Στη συνέχεια χτύπησε το παράθυρο του οδηγού και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα βάρεσε με δύναμη τον καθρέφτη.

Καθώς απομακρυνόταν, ο οδηγός της Ferrari βγήκε από το αυτοκίνητό του και φώναξε: «Έλα εδώ ρε γ@μι0λ!». Ωστόσο, ο οδηγός του βαν είχε ήδη ανέβει ξανά στο όχημά του και είχε φύγει.

Ένας μάρτυρας δήλωσε ότι ο οδηγός του βαν έγινε έξαλλος με τον θόρυβο που έκαναν το supercars.