Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι το μεγαλύτερο αγγούρι της ελληνικής τηλεόρασης» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι το μεγαλύτερο αγγούρι της ελληνικής τηλεόρασης» (vid)
Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια δήλωση για τον ίδιο της τον εαυτό, παρομοιάζοντας το περπάτημά της, αλλά και την στάση του σώματός της με... αγγούρι

Η παρουσιάστρια του ALPHA στην εκπομπή «Super Katerina», Κατερίνα Καινούργιου, προχώρησε σε μια απροσδόκητη δήλωση για τον εαυτό της αφού είπε πως η κίνηση της καθώς περπατάει μοιάζει με αγγούρι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Κουντάρας, της είπε ότι το περπάτημά της θυμίζει εκείνο πουλιού, θέλοντας να σχολιάσει τον τρόπο με τον οποίο χόρευε. Συγκεκριμένα ανέφερε: "Έχεις αποκτήσει κίνηση πουλιού!"

Εκείνη τότε, δεν έδειξε να συμφωνεί με τα λεγόμενα του συναδέλφου της και ανέφερε χαρακτηριστικά πως έχει το πιο άχαρο περπάτημα στην ελληνική τηλεόραση, ξαφνιάζοντας τους υπόλοιπους στο πάνελ.

"Τι λες παιδί μου; Έχω το πιο άχαρο περπάτημα της ελληνικής τηλεόρασης. Είμαι το μεγαλύτερο αγγούρι της ελληνικής τηλεόρασης! Έχω το πιο άχαρο περπάτημα, το πιο άχαρο, δεν έχω καθόλου ρυθμό. Μπαίνεις σε ένα χώρο και γελούν με τον τρόπο που κινούμαι". είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.