Με τη νέα συλλογή της Dirty Laundry τα φθινοπωρινά looks γίνονται πιο άνετα και στιλάτα από ποτέ

Branded Content Team
Με τη νέα συλλογή της Dirty Laundry τα φθινοπωρινά looks γίνονται πιο άνετα και στιλάτα από ποτέ
Η Dirty Laundry λάνσαρε τη νέα της συλλογή Fall/Winter 2024 και είναι το απόλυτο statement για αυτό το φθινόπωρο.

Φθινόπωρο κι έχεις ήδη αρχίσει να αναπολείς τις καλοκαιρινές ξέγνοιαστες στιγμές σου αλλά για αυτό που πραγματικά ανυπομονείς, για να είμαστε ειλικρινείς, είναι να έρθει το κρύο και να χουχουλιάσεις στο σπίτι βλέποντας το αγαπημένο σου άθλημα. Το σκηνικό που έχεις στο μυαλό σου όσο βρίσκεσαι στο γραφείο είναι το στρώμα σου, ένα ζεστό ρόφημα, και φυσικά, το πιο άνετο σετ ρούχων για να μπορείς να αράζεις χωρίς τίποτα να σε περιορίζει.

Dirty Laundry F/W 2024

Με ultra απαλά υφάσματα η νέα collection Fall/Winter 2024 της Dirty Laundry ήρθε για να αναδείξει τον καλύτερο σου εαυτό και αυτό το Φθινόπωρο.

Ένα brand που επικεντρώνεται, πάντα, στη διακριτική πολυτέλεια και τις φυσικές υφές, η Dirty Laundry συνδυάζει άψογα το στυλ με τη λειτουργικότητα. Μέσα από τα premium υφάσματα από φυσικές ίνες η απαλότητα και ανθεκτικότητα χαρακτηρίζει κάθε κομμάτι και της νέας συλλογής F/W 2024.

γ

Τα minimal και σύγχρονα σχέδια δημιουργούν εύκολα φορέσιμα ρούχα, ιδανικά τόσο για casual εμφανίσεις για τις απογευματινές βόλτες στη πόλη όσο και για τα πιο κομψά, προσεγμένα looks για τη δουλειά στο γραφείο. Comfy πουκάμισα, cozy ζακέτες, κομψά πλεκτά και στιλάτα τζάκετ, συνδυασμένα με τα πιο άνετα denim κομμάτια είναι οι must συνδυασμοί για να πετύχεις τα πιο "δυνατά" σύνολα.

Από τη νέα συλλογή της Dirty Laundry δε θα μπορούσαν, βέβαια, να λείπουν και τα δύο πιο αγαπημένα σου pieces για το φθινόπωρο, τα φουτερ και τα T-shirt, ιδανικά για layering που θα προσφέρει ζεστασιά και στυλ στα πρώτα φθινοπωρινά κρύα.

Τα trends στα χρώματα της σεζόν

Η Dirty Laundry στη νέα της συλλογή F/W 2024 φρόντισε να δημιουργήσει κομμάτια που συνάδουν απόλυτα με τις πιο cool τάσεις αυτού του φθινοπώρου. Οι γήινες αποχρώσεις και οι σκούροι χρωματισμοί που επέλεξε η Dirty Laundry για αυτή τη κολεξιόν, φέρνουν έναν αέρα φρεσκάδας και κομψότητας στα καθημερινά σου outfits βάζοντάς και εσένα στη λίστα με τα top trends αυτής της σεζόν. Βαθιές, φθινοπωρινές αποχρώσεις όπως το σκούρο πράσινο, το μωβ, το γκρι, το χακί και το καφέ είναι τα χρώματα από τη παλέτα της σεζόν και της καινούργιας συλλογής της Dirty Laundry Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024.

k

Ένα μόνο κομμάτι από τη νέα αυτή συλλογή είναι αρκετό για να σε ξεχωρίσει αφού η διαδικασία που ακολουθείται για τη παραγωγή των ρούχων και τον χρωματισμό τους είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή δίνοντας σε κάθε ρούχο ιδιαίτερες αποχρώσεις με μικρές διαφοροποιήσεις. Η Dirty Laundry έχει φροντίσει να δημιουργήσει unique κομμάτια για να σε κάνει να νιώθεις ακόμα πιο ξεχωριστός φορώντας αυτό που σου αρέσει περισσότερο.

Μοναδικό, επίσης, είναι και το χαρακτηριστικό άρωμα μαλακτικού της Dirty Laundry που ολοκληρώνει κάθε ρούχο, προσφέροντας μια απολαυστική εμπειρία για τις αισθήσεις.

Αθλητικό, elegant ή fancy, όποιο κι αν είναι το στυλ σου και με όποιον τρόπο κι αν θες να το αναδείξεις, η νέα συλλογή της Dirty Laundry έχει επιλογές για φορέσεις τη καλύτερη version σου με τον πιο μοντέρνο τρόπο.

Ανακάλυψε τη νέα συλλογή F/W 2024 που είναι τώρα διαθέσιμη στο e-shop της DIRTY LAUNDRY: www.dirty-laundry.gr

Σημεία πώλησης:

• Flagship Store: Λεωφ. Δημ. Αγγ. Μεταξά 18, Γλυφάδα
• Flagship Store : Παναγίτσας 6, Κηφισιά
• Mediterranean Cosmos: 11ο χλμ εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Μουδανίων, επίπεδο 1, Θεσσαλονίκη
• Attica Golden Hall: Λεωφ. Κηφισίας 37Α, 3ος όροφος, Μαρούσι
• Attica City Link: Πανεπιστημίου & Αμερικής 4, Αθήνα
• Attica The Mall Athens: Ανδρ. Παπανδρέου 35, ισόγειο, Μαρούσι
• Attica Τσιμισκή: Τσιμισκή 48-50, 3ος όροφος, Θεσσαλονίκη
• Factory Outlet: Πειραιώς 76, ισόγειο, Αθήνα
• Σε επιλεγμένες boutique σε όλη την Ελλάδα
• Online: www.dirty-laundry.gr

Advertorial