Αδιανόητος καβγάς στον «αέρα» με Κατερινόπουλο και Κουσουλό: «Δεν ήρθα εδώ να κάνω την γλάστρα, άμα σ΄αρέσει» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αδιανόητος καβγάς στον «αέρα» με Κατερινόπουλο και Κουσουλό: «Δεν ήρθα εδώ να κάνω την γλάστρα, άμα σ΄αρέσει» (vid)
Ένταση μεταξύ Θανάση Κατερινόπουλου και Πέτρου Κουσουλού κατά την διάρκεια της νέας τηλεοπτικής εκπομπής του δημοσιογράφου.

Μεγάλη ένταση ξέσπασε στον «αέρα» της εκπομπής του Πέτρου Κουσουλού στο OPEN, ανάμεσα στον ίδιο και τον καλεσμένο του Θανάση Κατερινόπουλο.

Με αφορμή τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Μαρία Καρυστιανού κατά των αδελφών Πλακιά, στο θέμα που έχει προκύψει με την περιβόητη συναυλία για τα θύματα των Τεμπών, η κατάσταση ξέφυγε, με τους δύο άνδρες να έχουν έναν έντονο διάλογο.

Π.Κ: Κύριε Κατερινόπουλε έχετε μπει σήμερα φουριόζος, επειδή το Σαββατοκύριακο θα ξεκουραστείτε προφανώς...

Θ.Κ.: Όταν ένας ανακρούει...

Π.Κ.: Κάτσε ρε Θανάση!

Θ.Κ.: Ώπα τι να καθίσω...

Π.Κ.: Ε, σήκω όρθιος τότε... Θες να σηκωθείς όρθιος;

Θ.Κ.: Δεν μπορώ να εκφράσω την άποψή μου; Εδώ ήρθα για να εκφράσω την άποψή μου, όχι για να κάνω την γλάστρα! Άμα σου αρέσει, άμα δεν σου αρέσει, δεν ξανάρχομαι!

Π.Κ.: Ρε Θανάση...

Τότε ο Θανάσης Κατερινόπουλος συνέχισε: «Μα ακούω για λευκό καπνό... Εμείς πρώτοι είπαμε να ρίξουν νερό στο κρασί τους. Ο ένας λέει να γίνει η συναυλία, η άλλη λέει ''προχωράω σε ασφαλιστικά'. Υπάρχει εδώ συμφωνία και λευκός καπνός; Κοροϊδευόμαστε; Εκτός κι όλα αυτά τα κάνουν για επικοινωνιακούς λόγους;».

Ο Πέτρος Κουσουλός του ζήτησε να ανακαλέσει τα όσα είπε πριν περί γλάστρας. «Καταρχάς θέλω να ανακαλέσεις κάτι που είπε πριν Θανάση, γιατί εδώ δεν έρχεται ως γλάστρα, το γνωρίζεις διότι έχουμε χρόνια φιλία. Σε άλλες εκπομπές ενδεχομένως να πήγαινες και να έκανες την γλάστρα. Εδώ νομίζω να σου έχω αφαιρέσει ποτέ τον λόγο και τον ρόλο που έχεις στην εκπομπή γιατί είσαι άξιος συνεργάτης», με τους τόνους να πέφτουν στη συνέχεια.