Μητσοτάκης για γήπεδα: «Υπάρχει μεγάλη πρόοδος, δεν υπάρχει τόσο γκρίνια για την διαιτησία κι ένα πολύ καλύτερο πρωτάθλημα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Μητσοτάκης για γήπεδα: «Υπάρχει μεγάλη πρόοδος, δεν υπάρχει τόσο γκρίνια για την διαιτησία κι ένα πολύ καλύτερο πρωτάθλημα» (vid)
O Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για τις αλλαγές που έχουν γίνει στα γήπεδα στο πλαίσιο αντιμετώπισης της οπαδικής βίας, τονίζοντας πως «το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα αναβαθμίζει ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο».

O Κυριάκος Μητσοτάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Mega «Live News» και αναφέρθηκε στα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας δηλώνοντας πως το κυβερνών κόμμα παραμένει η μεγαλύτερη και πιο σταθερή παράταξη στη χώρα.

Ωστόσο, μεταξύ άλλων, μίλησε για την ακρίβεια, τα ενοίκια, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, την παραβατικότητα στους ανήλικους και για τις αλλαγές στον ελληνικό αθλητισμό με τη νέα νομοθεσία για τα εισιτήρια μέσω Gov.gr.

«Κύριε Ευαγγελάτο, είστε απ' όσο γνωρίζω φίλαθλος και πηγαίνετε στο γήπεδο. Πείτε μου εσείς αν η εικόνα των γηπέδων σήμερα έχει οποιαδήποτε σχέση με την εικόνα των γηπέδων πριν από ένα χρόνο. Και δεν είναι μόνο στο γήπεδο στο οποίο πηγαίνετε εσείς. Υπάρχει μια μεγάλη πρόοδος. Υπάρχει ηλεκτρονικό εισιτήριο, υπάρχει ταυτοποίηση, υπάρχουν αυτοματοποιημένες ποινές, δεν υπάρχει τόσο γκρίνια για την διαιτησία. Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Γήπεδα τα οποία έχουν περισσότερο κόσμο, οικογένειες που πηγαίνουν τα παιδιά τους και ένα πολύ καλύτερο πρωτάθλημα. Τελικά το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα αναβαθμίζει ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο», τόνισε ο πρωθυπουργός.