Με άρωμα... γυναικείου ποδοσφαίρου το Roadshow: O Αρναούτογλου είδε τον Ποντιακό και πήρε με βιντεοκλήση τον Ζαγοράκη (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Με άρωμα... γυναικείου ποδοσφαίρου το Roadshow: O Αρναούτογλου είδε τον Ποντιακό και πήρε με βιντεοκλήση τον Ζαγοράκη (vid)
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρακολούθησε γυναικείο ποδόσφαιρο με την ομάδα του Ποντιακού και συνομίλησε με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος έχει βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας.

Το νέο επεισόδιο του Roadshow στον ΑΝΤ1 είχε και ποδοσφαιρικό «χρώμα» αφού ο παρουσιαστής, Γρηγόρης Αρναούτογλου, βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη και παρακολούθησε την γυναικεία ομάδα του Ποντιακού.

Ωστόσο, συνομιλώντας με τους ανθρώπους της ομάδας, τους εξέφρασε την απορία του γιατί έβλεπε παντού στο συγκεκριμένο γήπεδο το σήμα του ΠΑΟΚ.

Έτσι τον ενημέρωσαν πως συνεργάζονται σαν ακαδημία με τον ΠΑΟΚ, από το 2009 όταν ήταν πρόεδρος ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ο παρουσιαστής τον πήρε αμέσως με βιντεοκλήση. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης απάντησε στην κλήση και τον ρώτησε τι κάνει εκεί.

«Δες που είμαι. Στην ομάδα που έφτιαξες εδώ στην Αλεξανδρούπολη, όταν ήσουν πρόεδρος, εδώ που συνεργάστηκε ο ΠΑΟΚ, συγχαρητήρια για την δουλειά που έχεις κάνει και έχεις φτιάξει και γυναικείο ποδόσφαιρο», του είπε ο παρουσιαστής.

«Πριν από 20 μέρες ήμουν εκεί. Είναι μεγάλη η χαρά μου γιατί βλέπω ότι συνεχίζεται. Είναι ευκαιρία τώρα, μ΄όλα αυτά γιατί η δουλειά μας είναι να ωθήσουμε την νεολαία στο ποδόσφαιρο, γενικά στον αθλητισμό», του απάντησε ο Θοδωρής Ζαγοράκης.