Gazzetta x Clodist: Τα top trends της μόδας που θα φορέσεις τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνα 2024

Branded Content Team
Gazzetta x Clodist: Τα top trends της μόδας που θα φορέσεις τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνα 2024
Η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει δυναμικά και οι ανδρικές τάσεις για το Φθινόπωρο του 2024 φέρνουν την άνεση και το στυλ στη κορυφή.

Trends που συνδυάζουν τα βασικά στοιχεία του ανδρικού κώδικα ντυσίματος, την άνεση και τη πρακτικότητα, κάνουν την ανδρική μόδα πιο προσιτή και διαχρονική από ποτέ. Στο CLODIST θα βρεις κομμάτια που ακολουθούν τις νέες τάσεις και δε πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου αυτή τη σεζόν.

Για πρώτη φορά το Gazzetta σε συνεργασία με το CLODIST αναβαθμίζουν τις αγορές σου μέσα από το Gazzetta Shop, το ειδικό section του κορυφαίου αθλητικού site, προσφέροντας ποικιλία τόσο στα είδη όσο και τις τιμές. Με ένα μόνο κλικ θα βρεις τα αγαπημένα σου brands που θα εμπλουτίσουν τη ντουλάπα σου με τα πιο μοντέρνα και ποιοτικά ρούχα.

s
Ανδρικό μπουφάν The North Face με κουκούλα 

Το CLODIST επανέρχεται με new entries και για αυτή τη σεζόν φέρνοντας μερικά από τα κορυφαία brands GANT, GABBA, THE NORTH FACE, RALPH LAUREN. Πλεκτές μπλούζες, άνετα παντελόνια και κλασικά jackets είναι οι νέες αφίξεις που έχουν έρθει στο Gazzetta Shop by CLODIST.

...
Ανδρικό παπούτσι Polo Ralph Lauren

Ο σύγχρονος άνδρας και η πιο κομψή γυναίκα θα βρει ό,τι χρειάζεται για τις casual εμφανίσεις τους αλλά και ιδέες για τα πιο ξεχωριστά δώρα.

σ
Ανδρικό πουλόβερ crew neck GANT 

Aναζήτησε στο αναγνωρισμένο και βραβευμένο ηλεκτρονικό κατάστημα διεθνών οίκων μόδας, ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ και δες τις δυνατές τάσεις για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνα 2024.

Mπες στο CLODIST και κάνε τις δικές σου πιο fashion αγορές για τον χειμώνα που έρχεται!