Διάσημος κωμικός «σπάει» την σιωπή του για τα πολύκροτα πάρτι του P.Diddy

Επιμέλεια: Newsroom
Διάσημος κωμικός «σπάει» την σιωπή του για τα πολύκροτα πάρτι του P.Diddy
Παγκόσμιο σάλο έχει προκαλέσει τα όσα έχουν πάρει το φως της δημοσιότητας για τα πάρτι του γνωστού καλλιτέχνη P.Diddy, με γνωστό κωμικό να περιγράφει τα όσα έζησε βρισκόμενος ως καλεσμένος σε αυτά.

Ο καλλιτέχνης P.Diddy είναι το τελευταίο διάστημα στο κέντρο προσοχής των ΜΜΕ, μετά τα όσα έγιναν γνωστά και για τα οποία κατηγορείται. Ο Αμερικανός, είναι αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες, οι οποίες αφορούν το βιασμό, την σωματική βία, τον εξαναγκασμό σε πορνεία και χρήση ναρκωτικών.

Ο ίδιος, έχει κάνει ήδη ενστάσεις για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, ωστόσο κρατείται ακόμη μέχρι την ημέρα της δίκης του. Γνωστός κωμικός, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος στα περιβόητα πάρτι του P.Diddy στα οποία όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ήταν και το νο.1 μέρος όπου λάμβαναν χώρα οι πράξεις του, μιλάει ανοιχτά για τα όσα έζησε και είδε.

Σε podcast ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πράγματι, στα πάρτι του Αμερικάνου, είχε δει να ερωτοτροπούν δημόσια οι καλεσμένοι, όταν ήταν καλεσμένος σε μια πολυτελή έπαυλη στο Miaimi. Μάλιστα όπως τόνισε όσο πιο «ψηλά» πήγαινες τόσο περισσότερα αίσχη μπορούσες να αντικρίσεις.

Σε ένα άλλο πάρτι, έπρεπε όλοι οι καλεσμένοι να ήταν μόνο με τα εσώρουχά τους, και εκείνος όπως ανέφερε είχε πάει ντυμένος, ενημερώνοντάς τον στην είσοδο ότι θα έπρεπε να τα αφαιρέσει για να μπορέσει να περάσει. Όπως παραδέχεται παρόλο που είχε πιει πολύ, δεν συμμετείχε σε κάποιο ερωτικό show, αλλά είχε περάσει φανταστικά.

Ο P.Diddy, αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου τις επόμενες ημέρες, με τους εισαγγελείς να έχουν βαρύτητα έγγραφα στα χέρια τους τα οποία στήνουν στην... γωνία τον καλλιτέχνη, μιας και όπως ανέφερε ένας από τους εισαγγελείς, έχουν ακράδαντα στοιχεία στα οποία ο Αμερικανός χορηγούσε ενδοφλέβια υγρά στα θύματά του για να αναρρώσουν από την μέθη και τα ναρκωτικά.