Εγγονός έβαλε το «Καλημέρα Ήλιε» στην «πράσινη» γιαγιά του και έγινε viral (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Εγγονός έβαλε το «Καλημέρα Ήλιε» στην «πράσινη» γιαγιά του και έγινε viral (vid)
Ένας νεαρός έβαλε στη γιαγιά του να ακούσει τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ για να της θυμίσει τις ωραίες στιγμές του παρελθόντος και η αντίδραση της ηλικιωμένης κυρίας έγινε viral στο TikTok.

«Πράσινη» είναι η σημερινή μέρα, καθώς χιλιάδες πολίτες από το πρωί σχηματίζουν μεγάλες ουρές σε αρκετά εκλογικά τμήματα όπου διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την αρμόδια Επιτροπή των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ (ΕΔΕΚΑΠ) έως τις 14:00 μετά το μεσημέρι, είχαν ψηφίσει 167.814 φίλοι και μέλη για την ανάδειξη νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Πολλοί ήταν εκείνοι που εμφανίστηκαν με μπλούζες του κόμματος, ακόμα και με τα σκυλάκια τους ντυμένα ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, ένας 85χρονος στα Τρίκαλα εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής, στο εκλογικό κέντρο της Πύλης, με καταπράσινη αμφίεση, σημαία του ΠΑΣΟΚ, κορνιζαρισμένες αφίσες του Ανδρέα Παπανδρέου και παραδίπλα την γκλίτσα με σκαλισμένο τον πράσινο ήλιο του ΠΑΣΟΚ και το δισάκι του.

Σε ένα άλλο μέρος της Ελλάδα, μια άλλη «πράσινη» γιαγιά έγινε viral χωρίς, ωστόσο, να ψηφίσει. Πιο συγκεκριμένα, ο εγγονός της έβαλε στο Youtube τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ και εκείνη συγκινήθηκε. Στο βίντεο που έγινε viral στο TikTok φαίνεται η γλυκύτατη γιαγιά να σηκώνει τις γροθιές της και να τραγουδάει το καλημέρα ήλιε του Μάνου Λοΐζου.

@pit.pan.vlachernaarcadia #pasok #androulakis #fyp #foru#pasokmono #tik_tok #πασοκ #ΠΑΣΟΚ ♬ πρωτότυπος ήχος - panos.vlaxerna