Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Η Νομαρχιακή Δωδεκανήσων καταγγέλλει... επιστράτευση δεξιών για να ψηφίσουν

Επιμέλεια: Newsroom
Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Η Νομαρχιακή Δωδεκανήσων καταγγέλλει... επιστράτευση δεξιών για να ψηφίσουν
Σε μια σοβαρή ανακοίνωση – καταγγελία προέβη σήμερα με επίσημη ανακοίνωσή της η Νομαρχιακής Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νοτίων Δωδεκανήσων, αναφορικά με την ψηφοφορία που βρίσκεται σε εξέλιξη στα Δωδεκάνησα, για την εκλογή νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα προέβη σε μία σοβαρή καταγγελία αναφορικά με την εκλογική διαδικασία στα νησιά.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως κατά την περιοδεία μελών της στα εκλογικά τμήματα υπήρξαν προβλήματα ενώ διαπιστώθηκε και προσπάθεια αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, στην ανακοίνωση η Νομαρχιακή αναφέρει πως γνωστά στελέχη δεξιών κομμάτων πήγαν στις κάλπες για να ψηφίσουν για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Δωδεκανήσων:

«Καταγγέλλουμε δημόσια ενεργά και επώνυμα στελέχη που ανήκουν σε κόμματα της Δεξιάς για την προσπάθεια αλλοίωσης του αποτελέσματος στα Δωδεκάνησα με τη συμμετοχή τους στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

Καλούμε τον κόσμο μας, τους ψηφοφόρους μέλη του ΠΑΣΟΚ να συμμετάσχουν στη γιορτή Δημοκρατίας και να διασφαλίσουν την καθαρή εντολή στον/ην επόμενο/η Πρόεδρο, που θα αποτελέσει την απάντηση στο επιτελικό χάος της Νέας Δημοκρατίας».