Παρουσιάστρια μπέδεψε τις... ώρες και έκανε ένα επικό λάθος στον «αέρα» του ΣΚΑΪ: «Καλημερίζω όλο τον κόσμο στις 8 το βράδυ»

Επιμέλεια: Newsroom
Παρουσιάστρια μπέδεψε τις... ώρες και έκανε ένα επικό λάθος στον «αέρα» του ΣΚΑΪ: «Καλημερίζω όλο τον κόσμο στις 8 το βράδυ»
Λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες του κόμματος που πήραν και παράταση κατά μία ώρα, η έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έμελλε να υποπέσει σε ένα μικρό λάθος στον «αέρα» του ΣΚΑΪ.

Η Φαίη Μαυραγάνη μετέφερε μια έκτακτη είδηση το απόγευμα της Κυριακής 6 Οκτωβρίου, μέσω του προγράμματος του ΣΚΑΪ, με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ. Ωστόσο, η έμπειρη δημοσιογράφος υπέπεσε σε ένα λάθος λόγω... συνήθειας.

«Με ενημερώνουν ότι έχουμε αυτή τη στιγμή σύνδεση και με τα γραφεία του κ. Γερουλάνου. Βλέπουμε ήδη τη Μαίρη Σκανδάλη και τη Μαρία Τσιλινίκου. Καλημέρα πρώτα σε σένα, Μαρία Τσιλινίκου, στα γραφεία του κ. Γερουλάνου» σημείωσε η δημοσιογράφος.

Αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε ωστόσο το ρεπορτάζ από τα γραφεία του κ. Γερουλάνου, η Φαίη Μαραγάνη δεν θα μπορούσε να μην διορθώσει με χιούμορ το προηγούμενο της λάθος.

«Τώρα, προσέξτε τι έγινε. Θα πάω και στη Μαίρη Σκανδάλη. Κάνω όμως κάτι που ήμουν σίγουρη ότι θα πάθω. Καλημερίζω όλο τον κόσμο στις 8 το βράδυ», ανέφερε.

«Συνήθεια 12 χρόνων, κ. Φλέσσα, δεν κόβεται. Όλη μέρα… καλημέρα! Είναι η συνήθεια μεγάλο πράγμα, τώρα δεν κόβεται. Πάμε στα γραφεία του κ. Κατρίνη με καλησπέρα, Μαίρη Σκανδάλη» πρόσθεσε γελώντας η Φαίη Μαυραγάνη.