Σκαρμούτσος σε Σκορδά: «Συγγνώμη ρε μ@#@κ@... σου έχω φτιάξει τρία χρόνια τώρα της Παναγιάς τα μάτια!» (vid)

Σκαρμούτσος σε Σκορδά: «Συγγνώμη ρε μ@#@κ@... σου έχω φτιάξει τρία χρόνια τώρα της Παναγιάς τα μάτια!» (vid)
Η Φαίη Σκορδά δοκίμασε το γεύμα του Δημήτρη Σκαρμούτσου και δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της με τον σεφ να της απαντάει... ξεφεύγοντας.

Η Φαίη Σκορδά είχε την χαρά να δοκιμάσει όπως η ίδια ανέφερε το καλύτερο γεύμα που έχει φάει ποτέ από τον σεφ της εκπομπής της, Δημήτρη Σκαρμούτσο. Ο μάγειρας είχε ετοιμάσει να παρουσιάσει στο κοινό, ένα σάντουιτς με λουκάνικο και ουγγαρέζα παρόμοιο με τη βολιώτικη «παταούγκα».

Ο ενθουσιασμός της παρουσιάστριας όταν το δοκίμασε ήταν αρκετά μεγάλος με την ίδια να ξεφεύγει για λίγο και παραλίγο να φτάνει σε γλωσσικό «λαθάκι» στον αέρα του MEGA.

«Τι ωραίο που είναι; Ωραίο σάντουιτς, δείτε λίγο… με λουκάνικο και ουγγαρέζα», ανέφερε Φαίη Σκορδά και στην συνέχεια συνέχισε: «Ω να…».

«Μη λες έτσι», απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο να σχολιάζει με χιούμορ: «Τι είπε; Το είπε; Το είπες! Και μετά λέτε εμένα ότι λέω τέτοια!».

Ωστόσο, τα γλωσσικά... λάθη μπροστά στην κάμερα δεν σταμάτησαν εκεί αφού μετά από λίγο ήρθε και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος για να επιβεβαιώσει τους συναδέλφους του, που του επισημαίνουν ότι του ξεφεύγουν απρεπής λέξεις την ώρα της εκπομπής.

Ο σεφ, θέλησε να απαντήσει στην παρουσιάστρια, όταν εκείνη του είπε πως αυτό το γεύμα ήταν το καλύτερο που της έχει ετοιμάσει ποτέ, με τον Σκαρμούτσο να αντιδράει και να της λέει: «Συγγνώμη, ρε μαλ… πραγματικά. Σου έχω φτιάξει τρία χρόνια τώρα της Παναγιάς τα μάτια!».

«Έβρισα; Μου ξέφυγε. Δεν το κατάλαβε κανείς» είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος χαριτολογώντας.