Γυναίκα που έχει διαγνωσθεί με ψυχοπάθεια αποκαλύπτει περίεργες εμμονές που είχε ως παιδί (vid)

Γυναίκα που έχει διαγνωσθεί με ψυχοπάθεια αποκαλύπτει περίεργες εμμονές που είχε ως παιδί (vid)
Μια γυναίκα αποκάλυψε τι συνήθιζε να κάνει μικρή πριν διαγνωσθεί με ψυχοπάθεια.

Η ψυχοπάθεια είναι μια βαριάς μορφής διαταραχή προσωπικότητας και αποδεδειγμένα μια από τις πιο πολύπλοκες και «ψυχικά» δύσκολες ασθένειες.

Τα συμπτώματα της μπορεί φυσικά να διαφέρουν από άτομο σε άτομο, αλλά συχνά περιλαμβάνουν ένα αίσθημα πλήξης ή παρορμητικότητας, μια αδυναμία να νιώσεις ενσυναίσθηση ή τύψεις για εκείνα που είσαι ικανός να προξενήσεις σε κάποιον, είτε αυτός είναι κάποιο αγαπητό σου πρόσωπο είτε όχι.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του Mind, περίπου 3 στους 100 ανθρώπους πάσχουν από ψυχοπάθεια, ενώ ανά τα χρόνια τα ποσοστά δείχνουν να αυξάνονται.

Μια γυναίκα, η οποία «παλεύει» με την εν λόγω ασθένεια, κοινοποίησε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου αναφέρει εμμονές που είχε ως παιδί, οι οποίες με την πάροδο του χρόνου έδειξαν και τα πρώτα δείγματα της ασθένειιας.

 

@victhepath I was obsessed with a lot of things as a kid #antisocialpersonalitydisorder #psychopath #aspdawareness #psychopathdiary #aspd #femalepsychopath #psychopathy #chroniclesofapsychopath #highfunctioningpsychopath #psychpathyspectrum #specialinterest ♬ original sound - Vic Path

Η ίδια θυμάται τον εαυτό της σε πολύ μικρή ηλικία, μόλις που είχε μάθει να διαβάζει, να αναζητά να μάθει όλα όσα αφορούσαν το Ολοκαύτωμα.

«Όταν ήμουν στην τρίτη δημοτικού είχαμε μια έκθεση βιβλίου στο σχολείο και θυμάμαι ότι είδα ένα μικρό μαύρο βιβλίο με τίτλο «Το Ολοκαύτωμα» και μου κίνησε πραγματικά την περιέργεια», ανέφερε. Αποκάλυψε ότι επέλεξε να επισκεφθεί το Μουσείο Ολοκαυτώματος αντί για το Smithsonian σε μια σχολική εκδρομή στην Ουάσιγκτον.

Από μικρή όπως αναφέρει την γοήτευε ο θάνατος και όχι τόσο τα χαρούμενα πράγματα. Συνήθιζε να διαβάζει αρκετά παραμύθια αλλά όχι εκείνα που λατρεύουν τα παιδιά. Μάλιστα, το αγαπημένο της , όπως λέει, ήταν των Grimm.

Τα παραμύθια των Grimm, είναι μια συλλογή ιστοριών που γράφτηκαν από τους αδελφούς Grimm στις αρχές του 19ου αιώνα και είναι η αρχή της ιστορίας για την Σταχτοπούτα, την Ωραία Κοιμωμένη και την Κοκκινοσκουφίτσα.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη συλλογή χαρακτηρίζεται από τις πιο σκοτεινες αφού μέσα από παραμύθια έκανε λόγο για δολοφονίες, σεξουαλικές επιθέσεις και κανιβαλισμό.Η ίδια πάντως έδειξε να μην τρομοκρατείται από τέτοια θέματα. Μεγάλωσε με αυτά τα παραμύθια και σήμερα λέει: «Δεν θα πρέπει να σας σοκάρει το γεγονός ότι με ιντρίγκαρε πολύ το όλο θέμα των ανθρωποθυσιών».