Στιγμές απόλυτης διασκέδασης παρέα με τους προπονητές της OLI και το BazzokaGoal στο 1ο Gazzetta Sports Park

Branded Content Team
Στιγμές απόλυτης διασκέδασης παρέα με τους προπονητές της OLI και το BazzokaGoal στο 1ο Gazzetta Sports Park
Το Gazzetta σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια Δούκα πραγματοποίησαν με επιτυχία ένα νέο concept στη πόλη και το BazzokaGoal έβαλε τους μικρούς αθλητές στο γήπεδο για futsal, το ποδόσφαιρο σάλας.

Με το Gazzetta Sports Park για πρώτη φορά κάθε οικογένεια είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια ημέρα γεμάτη αθλήματα και δραστηριότητες, να συμμετέχει σε διαγωνισμούς και να κερδίσει σούπερ δώρα! Από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το απόγευμα, παιδιά όλων των ηλικιών είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέα αθλήματα, να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς και να γνωρίσουν προπονητές, αθλητές και ειδικούς του χώρου.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να εμπνεύσει τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό δείχνοντας τη σημασία της καλής φυσικής κατάστασης και υγείας. Ταυτόχρονα, μέσα από το νέο αυτό concept τα παιδιά γνώρισαν ένα νέο άθλημα, το ποδόσφαιρο σάλας ή αλλιώς futsal. Τί ακριβώς είναι το futsal που κέρδισε τις καρδιές των συμμετεχόντων στο 1ο Gazzetta Sports Park;

Το futsal είναι είναι μια παραλλαγή του κλασικού ποδόσφαιρου με τους συνολικούς παίκτες να είναι 10 (5 εναντίον 5), οι διαστάσεις του γηπέδου μικρότερες όπως και της μπάλας, η οποία σε αυτή τη περίπτωση έχει μικρότερη ικανότητα αναπήδησης.

U

Η συγκεκριμένη δραστηριότητα από τους προπονητές της OLI και το BazzokaGoal ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους αφού ήταν ένα άθλημα που, σίγουρα, δεν είχαν ξανά δοκιμάσει στο παρελθόν. Οι συμμετέχοντες γνώρισαν το futsal ακόμα καλύτερα μαθαίνοντας τους κανονισμούς υπό την καθοδήγηση των προπονητών OLI.

k

Στα highlights του 1ου Gazzetta Sports Park τοποθετούμε σίγουρα το futsal, το διαφορετικό αυτό είδος ποδοσφαίρου, που μπόρεσαν να απολαύσουν τα παιδιά από το BazzokaGoal τους προπονητές της OLI δοκιμάζοντας τις ικανότητές τους σε ένα πρωτότυπο άθλημα. Η ημέρα κύλησε με χαμόγελα και ενθουσιασμό, με τα παιδιά να απολαμβάνουν τα αθλήματα, να κερδίζουν βραβεία και να γεμίζουν την καρδιά τους με αγάπη για τον αθλητισμό.

Advertorial