Το «καρφί» του Aνδρουλάκη στον Δούκα: «Πρέπει να ξέρουμε καλά μαθηματικά...» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Το «καρφί» του Aνδρουλάκη στον Δούκα: «Πρέπει να ξέρουμε καλά μαθηματικά...» (vid)
Ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε χιουμοριστικά στη χθεσινή δήλωση του Χάρη Δούκα ότι το 70% ζητά αλλαγή ηγεσίας!

Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας την ερχόμενη Κυριακή 13 Οκτωβρίου θα δώσουν τη μάχη για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ, μετά το αποτέλεσμα της χθεσινής εκλογικής αναμέτρησης.

«Το μήνυμα της κάλπης είναι καθαρό, το 70% ζητά αλλαγή ηγεσίας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Χάρης Δούκας έξω από τα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

Αυτή τη δήλωσε κλήθηκε να σχολιάσει σήμερα ο νυν πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης. «Επειδή είμαστε μηχανικοί και οι δύο, πρέπει να ξέρουμε καλά μαθηματικά... Η λογική αυτή κάνει ένα άλμα. Στην ίδια περίπτωση θα μπορούσε να πει κάποιος ότι το 80% λέει ότι κακώς κατέβηκε υποψήφιος. Δεν είναι έτσι τα πράγματα...» είπε χαρακτηριστικά στο LiveNews.

Μιλώντας πριν από λίγο στο Mega ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ άνοιξε τα χαρτιά του και εν όψει του δεύτερου γύρου, δήλωσε θετικός στην διεξαγωγή του debate απαντώντας στην πρόταση του Χάρη Δούκα και παρέπεμψε στην αρμόδια Επιτροπή του κόμματος για την οργάνωση της τηλεμαχίας. Ο κ. Ανδρουλάκης αναφερόμενος στις διορθωτικές αλλαγές στις οποίες σκοπεύει να προχωρήσει επεσήμανε την ανάγκη να βρεθεί ένας καλύτερος επικοινωνιακός βηματισμός για να ακουστεί περισσότερο η φωνή όλων των στελεχών. Απάντησε δε στις προεκλογικές κατηγορίες περί αραιών συνεδριάσεων των οργάνων θυμίζοντας ότι στη θητεία του εκείνος και το κόμμα έδωσαν πέντε εκλογικούς αγώνες.

Τέλος, Στο ερώτημα για το ποια στάση θα κρατούσε αν ήταν στη θέση πχ του κ. Γερουλάνου και της Άννας Διαμαντοπούλου σχετικά με το β γύρο υποστήριξε: “Δεν χρειάζεται κανείς να υποδείξει στους ψηφοφόρους ποιον να στηρίξουν Δεν χρειάζονται μαθήματα”.