Απρόοπτο σε πτήση της Qantas Airways: Όλοι οι επιβάτες αναγκάστηκαν να δουν ερωτική ταινία λόγω τεχνικού προβλήματος

Απρόοπτο σε πτήση της Qantas Airways: Όλοι οι επιβάτες αναγκάστηκαν να δουν ερωτική ταινία λόγω τεχνικού προβλήματος
Χαμός έχει γίνει με την Qantas Airways, καθώς σε πτήση της φέρεται να έπαιζε μια «εξαιρετικά ακατάλληλη» ταινία σε όλες τις οθόνες του αεροσκάφους...

Ένα απρόοπτο συνέβη σε πτήση της Qantas Airways, καθώς - για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο - εμφανίστηκε σε όλες τις οθόνες του αεροπλάνου μια ταινία πορνό.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των επιβατών, οι ταξιδιώτες υποχρεώθηκαν κατά κάποιον τρόπο να παρακολουθήσουν μια ταινία με «γραφικό γυμνό», χωρίς να μπορούν ούτε να την αλλάξουν, ούτε να κλείσουν την οθόνη!

Το συγκεκριμένο περιστατικό φέρεται να συνέβη στην πτήση QF59 της Qantas, η οποία ταξίδευε από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας προς το αεροδρόμιο Χανέντα του Τόκιο στις 5 Οκτωβρίου.

Ένας επιβάτης μοιράστηκε την εμπειρία του στο Reddit. Συγκεκριμένα, ο χρήστης u/MariKontan έγραψε στο νήμα r/QantasAirways ότι το «σύστημα ψυχαγωγίας του αεροπλάνου δεν λειτουργούσε και μετά από καθυστέρηση μιας ώρας, ο πιλότος αποφάσισε να απογειωθεί χωρίς να έχει λυθεί το πρόβλημα. Μετά από λίγη ώρα το πλήρωμα εξήγησε στους επιβάτες ότι η μόνη επιλογή ήταν να παίξει μια ταινία σε κάθε οθόνη».

Posts from the qantasairways
community on Reddit

Το χειρότερο, ωστόσο, ήταν ότι η ταινία «ήταν αδύνατο να παγώσει, να χαμηλώσει ή να απενεργοποιηθεί [...]» ισχυρίστηκε ο χρήστης του Reddit.

Στη συνέχεια τα πράγματα πήγαν... ακόμα χειρότερα. Ο επιβάτης συνέχισε: «Η ταινία που έπαιξαν ήταν εξαιρετικά ακατάλληλη. Περιείχε γραφικό πορνό και αρκετό sexting - Μπορούσες κυριολεκτικά να διαβάσεις τα μηνύματα στην οθόνη χωρίς να χρειάζεσαι ακουστικά».

«Χρειάστηκε να περάσει σχεδόν μια ώρα μέχρι να αλλάξουν σε μια πιο φιλική προς τα παιδιά ταινία, αλλά ήταν εξαιρετικά άβολο για όλους, ειδικά για τις οικογένειες και τα παιδιά που επέβαιναν στο αεροπλάνο» πρόσθεσε.