Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ο τραγουδιστής που μήνυσε stalker για παρενόχληση (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ο τραγουδιστής που μήνυσε stalker για παρενόχληση (vid)
Στα δικαστήρια προσέφυγε σε βάρος θαυμάστριάς του ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος στην καταγγελία του έκανε λόγο πως η 47χρονη γυναίκα τον παρενοχλούσε συστηματικά.

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ο τραγουδιστής που προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για να αντιμετωπίσει θαυμάστρια, η οποία τον παρενοχλούσε καθημερινά επί μήνες.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 47χρονη πήγαινε έξω από το σπίτι του τραγουδιστή, χτυπούσε επανειλημμένα το κουδούνι του και παρέμενε έξω από την οικία του, βραδινές ώρες μέχρι τα ξημερώματα, και του άφηνε ερωτικά γράμματα στα όρια της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, τα οποία τα συνόδευε με προσωπικά της αντικείμενα

«Θέλω να κάνουμε έρωτα», του έγραφε ενώ άφηνε στο σημείο και πειστήρια με γενετικά υλικά. Η περιπέτεια αυτή για τον τραγουδιστή άρχισε το 2019, με τον ίδιο να κάνει υπομονή για τρία χρόνια.

Η 47χρονη κατηγορείται για παραβίαση οικιακής ειρήνης, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση τρόμου στον 53χρονο καλλιτέχνη μέσω της επίμονης παρακολούθησης χωρίς άσκηση βίας.

 

Πάντως, σύμφωνα με το «Happy Day» του ALPHA, η 47χρονη γυναίκα το τελευταίο διάστημα και αφού το θέμα πήρε διαστάσεις, είχε σταματήσει να παρενοχλεί τον γνωστό τραγουδιστή.