Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ: Η Γεροβασίλη ζήτησε τη διαγραφή Κασσελάκη

Επιμέλεια: Newsroom
Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ: Η Γεροβασίλη ζήτησε τη διαγραφή Κασσελάκη
Την παραπομπή του Στέφανου Κασσελάκη στην επιτροπή δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ με το ερώτημα της διαγραφής ζήτησαν στελέχη της ομάδας των 87.

Θέμα διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη έθεσε η Όλγα Γεροβασίλη, μετά το εξώδικο που έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαρροή του «πόθεν έσχες» του, σύμφωνα με το reader.gr.

Μάλιστα, η Όλγα Γεροβασίλη ζήτησε να συνεδριάσει εκτάκτως η Κεντρική Επιτροπή για το θέμα Κασσελάκη και το εξώδικο που έστειλε ο έκπτωτος πρόεδρος του κόμματος σχετικά με τη δημοσιοποίηση του Πόθεν Έσχες του.

Στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου, υψηλόβαθμο στέλεχος της ομάδας των «87» άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο μη συμμετοχής του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές φέρνοντας ως εμπόδιο τον μη σεβασμό του κανονισμού του κόμματος.

Εξώδικο Κασσελάκη

Νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης έστειλε εξώδικο στην Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη διαρροή του πόθεν έσχες του και για το οποίο ζητήθηκε η παραίτηση της Ράνιας Σβίγκου.

 

«Θα προσφύγω σε κάθε νόμιμο μέσο για να προστατεύσω την προσωπικότητα μου ατομικά και ως Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ το κύρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αλλά και την προσωπικότητα των χιλιάδων μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ», ανάφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο ίδιος κάλεσε τα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, να προχωρήσουν σε άμεση και κατεπείγουσα έρευνα, αυθημερόν, για την πρόωρη και επιλεκτική διαρροή που έλαβε χώρα. Σε αντίθετη περίπτωση ο κ. Κασσελάκης θα υποχρεωθεί, όπως λέει, να αιτηθεί όπως η ίδια έρευνα ανατεθεί νόμιμα σε αρμόδιες εισαγγελικές και δικαστικές αρχές.

«Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο και κανένα ίχνος περί διαρροής από το κόμμα προς οποιαδήποτε πλευρά. Η δημοσιοποίηση των εγγράφων θα γίνεται θεσμικά και συντεταγμένα μέσω της ιστοσελίδας του κόμματος», ξεκαθάρισαν πηγές της Κουμουνδρούρου.