Τραγωδία με bodybuilder: Πέθανε στο ντους του γυμναστηρίου και για 15 ώρες δεν τον είχαν ανακαλύψει

Επιμέλεια: Newsroom
Τραγωδία με bodybuilder: Πέθανε στο ντους του γυμναστηρίου και για 15 ώρες δεν τον είχαν ανακαλύψει
Άνδρας έχασε την ζωή του μέσα σε ντους, και τον ανακάλυψαν μετά από 15 ώρες μέσα σε μια τεράστια πλημμύρα.

Συγκλονιστικό θάνατο είχε bodybuilder, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ντουζιέρα γυμναστηρίου. Ο 33χρονος και πατέρας ενός παιδιού, έκανε προπόνηση στο γυμναστήριο το οποίο βρισκόταν κάποια μέτρα από το σπίτι του και ήταν ολονύκτιο.

Ο άτυχος άνδρας επέλεξε να προπονηθεί αργά το βράδυ, και ξαφνικά ένιωσε κάποια αδιαθεσία, επιλέγοντας να πάει στο ντους, ώστε να κάνει μπάνιο για να συνέλθει.

Όπως αποκαλύπτουν οι έρευνες ο 33χρονος έχασε την ζωή του, βρισκόμενος στο ντουζ και παρέμεινε μάλιστα εκεί για 15 ώρες μέχρι να καταφέρουν να τον ανακαλύψουν, με την βρύση να ήταν ανοικτή καθ' όλη την διάρκεια της παρουσίας του.

 

Ο θάνατός του συνέβη στις 7:30πμ, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή. Η Αστυνομία προσπάθησε να σπάσει την πόρτα ώστε να μπει και να δει τελικώς την σορό του άτυχου άνδρα. Ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έπειτα από δύο εβδομάδες κατέληξε.

Η οικογένεια αναζητάει εξηγήσεις και τα... βάζει με τους ιδιοκτήτες του γυμναστηρίου, μιας και η παρουσία του τόσες ώρες στο ντους χωρίς να έχει γίνει αντιληπτή από κανέναν, σήκωσε εύλογα πολλές απορίες. Στα βίντεο που διέρρευσαν φαίνεται ο 33χρονος να κρατάει την κοιλιά του προτού φτάσει στο μπάνιο, νιώθοντας σφοδρή αδιαθεσία από την ώρα της προπόνησής του.

Η Βιομηχανία γυμναστικής, φέρεται ότι πρόκειται να εμπλακεί, και να ψάξει εκ των έσω τα αίτια που έφεραν τον συγκλονιστικό θάνατο στον 33χρονο.