Άρης Σερβετάλης: «Όταν άρχισα να το μοιράζομαι, οι φίλοι μου είπαν ότι έχω καεί και έχω ξεφύγει τελείως» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Άρης Σερβετάλης: «Όταν άρχισα να το μοιράζομαι, οι φίλοι μου είπαν ότι έχω καεί και έχω ξεφύγει τελείως» (vid)
Για την σχέση που έχει πια με την πίστη μίλησε ο Άρης Σερβετάλης.

Ο Άρης Σερβετάλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε στην ζωή του, στην καριέρα του, αλλά και στην πίστη.

«Είναι δώρο η πίστη. Σου δίνεται αν έχεις μια καλή προδιάθεση ή να είσαι σε μια κατάσταση που αναζητάς την αλήθεια. Μετά είναι θέμα εμπιστοσύνης... Από τη στιγμή που μπαίνεις στη διαδικασία, αισθάνεσαι την αξία της λατρευτικής ζωής, των μυστηρίων, της εξομολόγησης. Είναι βιωματικά τα πράγματα και δεν μπορείς να το εξηγήσεις. Λες ότι αυτό με ανασταίνει και δεν μπορείς να το εξηγήσεις», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Άρης Σερβετάλης.

«Οι άλλοι άρχισαν να το βλέπουν ότι έχω τρελαθεί, έχω καεί, πάει αυτός έχει λαλήσει τελείως και δεν επικοινωνεί. Οι φίλοι μου είπανε ότι έχω ξεφύγει τελείως. Εγώ είπα ότι είχα ξεφύγει και τώρα κάπως έρχομαι. Τώρα είναι αντιστρόφως ανάλογα τα πράγματα. Παλιά ήμουν με κόκκινα και μπλε μαλλιά πριν από το "Είσαι το ταίρι μου" κι ήμουν στο περιθώριο και τώρα λες ορθοδοξία, Θεός, σχέση, βιωματικά πράγματα κι είμαι πάλι στο περιθώριο», ανέφερε.

Το νέο λουκ του 'Αρη Σερβετάλη

Ο Άρης Σερβετάλης εμφανίστηκε με μεγάλες φαβορίτες, μακρύ μαλλί στα πλάγια και πίσω, και κοντό μπροστά.

 

«Όσες συνεντεύξεις έχω δώσει, συνήθως συνδυάζονται με το θέατρο, με κάποια παράσταση. Είναι λίγο περίεργα στις συνεντεύξεις, μέσα σε μισή ώρα πρέπει να πεις πράγματα…», είπε αρχικά ο Άρης Σερβετάλης.

Μιλώντας για την αλλαγή στην εμφάνισή του, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για την εμφάνιση, μου αρέσει κάθε φορά που είμαι σε μία παράσταση ή ένας χαρακτήρας ή ένας ρόλος, να είμαι σε διαδικασία αλλαγής».

«Βάζεις στον τοίχο τον εαυτό σου πολλές φορές. Αυτό συμβαίνει σε εμένα, υπάρχει αυτή η προσπάθεια να καταλάβω τι μου γίνεται. Είμαι σε αυτή τη διαδικασία» είπε σχετικά με το εάν έχει έρθει σε «ειρήνη» με τον εαυτό του.

«Θα συμβούλευα να κάνει αυτό που επιθυμεί, αυτό που αισθάνεται καλύτερα και να κάνει τον σταυρό του. Ο Θεός τα φέρνει έτσι που να πιστεύεις ή να μην πιστεύεις, σε βοηθάει στο τέλος», τόνισε ο Άρης Σερβετάλης.