Άνδρας έχασε τα πόδια του μετά την πρώτη ημέρα στη νέα του δουλειά

Επιμέλεια: Newsroom
Άνδρας έχασε τα πόδια του μετά την πρώτη ημέρα στη νέα του δουλειά
Σοκαριστικό ατύχημα είχε νεαρός άνδρας ο οποίος έχασε τα πόδια του μετά από ατύχημα την πρώτη ημέρα στην νέα του δουλειά.

Άνδρας έχασε και τα δύο του πόδια μετά από 15 λεπτά παρουσίας στην νέα του δουλειά. Ο 33χρονος, ξεκίνησε την νέα του δουλειά ως εργάτης δέντρων στις ΗΠΑ, ενώ του είχε τοποθετηθεί ένα όργανο παρακολούθησης αστραγάλου το οποίο είχε επιβληθεί από το δικαστήριο και σύμφωνα με πληροφορίες κατέληξε να είναι αυτό που του στέρησε τα δύο του πόδια.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, 15 μόλις λεπτά αφότου ξεκίνησε να δουλεύει, προσπάθησε να ρίχνει τα κλαδιά των δένδρων σε ένα μηχανισμό ξυλοκόπτη, με τραγικό αποτέλεσμα να παγιδευτεί και ο ίδιος σε αυτό.

Ο 33χρονος, κρατούσε ένα κλαδί, το οποίο όπως αναφέρει είχε σχήμα ψαροντούφεκου, και το έριξε μέσα στο μηχάνημα. Η άκρη του όπως τονίζει έπιασε τη συσκευή εντοπισμού του, παρασύροντας μαζί και το πόδι του. Στη συνέχεια, με φρικτό τρόπο, οι περιστρεφόμενες λεπίδες του ξυλοκόπτη άρχισαν να κόβουν τα δάχτυλα των ποδιών, τον αστράγαλο και τα πόδια του.

Καθώς προσπαθούσε να βγάλει το πόδι του, φώναζε στους συναδέλφους του για βοήθεια, οι οποίοι δεν μπορούσαν να τον ακούσουν, καθώς φορούσαν προστατευτικά αυτιών. «Χρειάστηκε να περάσει ένα λεπτό μέχρι οι συνάδελφοί μου να καταλάβουν τι συνέβαινε», είπε.

 

Φοβούμενος για τη ζωή του ο 33χρονος καθώς οι λεπίδες του μηχανήματος συνέχιζαν να περιστρέφονται, αποκαλύπτει ότι νόμιζε ότι θα πεθάνει έτσι.

«Κάτι συνέβη, φοβόμουν ότι θα χάσω την ζωή μου», δήλωσε.

«Δεν ένιωθα πόνο - δεν υπήρχε σχεδόν. Δεν αισθανόμουν τίποτα. Έπρεπε να παλέψω να σώσω την ζωή μου και όχι το πόδι μου» ανέφερε.

Ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο, κατά την διάρκεια έχασε τις αισθήσεις του, με τους γιατρούς να τονίζουν ότι «τεχνικά είχε πεθάνει, και χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί για να επανέλθει, ενώ χρησιμοποιήσαμε 15 λίτρα αίματος».