Ταξιτζής και οδηγός τρόλεϊ «αρπάχτηκαν» στο Σύνταγμα και «έκοψαν» την κυκλοφορία: «Θα σου σπάσω το τζάμι, μη μιλάς» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ταξιτζής και οδηγός τρόλεϊ «αρπάχτηκαν» στο Σύνταγμα και «έκοψαν» την κυκλοφορία: «Θα σου σπάσω το τζάμι, μη μιλάς» (vid)
Μεγάλη ένταση επικράτησε στην πλατεία Συντάγματος, όταν οδηγός τρόλεϊ, απείλησε ταξιτζή που σταμάτησε για να πάρει πελάτες, με τους δικούς του επιβάτες να κοιτούν από τα παράθυρα έκπληκτοι.

Τα νεύρα στο κέντρο της Αθήνας χτύπησαν «κόκκινο», με δύο οδηγούς να έρχονται πολύ κοντά στο να... πιαστούν στα χέρια. Στην πλατεία Συντάγματος συγκεκριμένα, ένας οδηγός τρόλεϊ, απείλησε ταξιτζή που σταμάτησε για να πάρει πελάτες, με τους δικούς του επιβάτες να κοιτούν από τα παράθυρα έκπληκτοι και αρκετούς περαστικούς να έχουν σταματήσει στο σημείο για να δουν τι θα συμβεί.

-Μην το συνεχίζεις! Θα σου σπάσω το τζάμι, μη μιλήσεις! Μη μιλήσεις, σκάσε!

Οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου μίλησαν στο Live News και περιέγραψαν, ο καθένας από τη δική του οπτική γωνία, τα όσα έγιναν, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

«Πηγαίνοντας στη στάση στο Σύνταγμα και εγώ ήμουν στο δεξιό τμήμα, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Το ταξί ήρθε από αριστερά, χωρίς φλας, χωρίς τίποτα, στάθμευσε μπροστά απότομα, λοξά πιάνοντας δύο λωρίδες, τη μπροστινή και τη δεξιότερη και αφού σταμάτησε και άνοιξε η πόρτα μετά έβαλε alarm», είπε ο οδηγός του τρόλεϊ.

 

Τα πρώτα στιγμιότυπα του βίντεο δείχνουν τον οδηγό του τρόλεϊ να επιστρέφει στη θέση του, την ώρα που μια γυναίκα προσπαθεί να μπει στο ταξί.

Όπως λέει ο ταξιτζής, τα πράγματα δεν ξέφυγαν περισσότερο, επειδή ο ίδιος παρέμεινε στη θέση του.

«Μετά άρχισε και με έβριζε και του έριξα μία μούντζα και βγήκε έξω και άρχισε και έβριζε. Κλειδώθηκα μέσα στο αυτοκίνητο, φοβήθηκα», ανέφερε.

Ο οδηγός του τρόλεϊ από την άλλη, κάνει λόγο για ένα ανθρώπινο ξέσπασμα που χαρακτηρίζει απόλυτα δικαιολογημένο.

«Άνοιξα το τζάμι και του είπα: ‘Καλά δεν μπορούσε να το βάλεις πιο κει΄, και με έβρισε και του απάντησα και εγώ κατάλληλα. Δηλαδή άμα το έβαζε λίγο πιο δεξιά και κάναμε όλοι τη δουλειά μας, τι πρόβλημα θα είχε;».