Αεροπορική «περιπέτεια» για δύο νεαρές κοπέλες: Εκδιώχθηκαν από την πτήση λόγω «ακατάλληλου ντυσίματος»

Αεροπορική «περιπέτεια» για δύο νεαρές κοπέλες: Εκδιώχθηκαν από την πτήση λόγω «ακατάλληλου ντυσίματος»
Δύο γυναίκες ισχυρίζονται ότι τις έδιωξαν από πτήση των ΗΠΑ εξαιτίας των ρούχων που φορούσαν.

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό φέρεται να συνέβη σε μια πτήση της της Spirit Airlines στις 4 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν βρετανικά Μέσα, δύο γυναίκες φέρεται να διώχθηκαν από την πτήση επειδή φορούσαν crop tops. Μάλιστα, πριν εκδιωχθούν από το αεροσκάφος, ένας άνδρας αεροσυνοδός απαίτησε με άκομψο τρόπο να καλυφθούν, κάτι που μάλλον δεν έγινε...

Οι κοπέλες, οι οποίες φαίνεται να φορούσαν τζιν, crop tops καθώς και πουλόβερ, παραδέχτηκαν ότι έμειναν άναυδες όταν ήρθε από πάνω τους ο αεροσυνοδός και απαίτησε να ντυθούν καλύτερα.

Στην πρώτη παρατήρηση οι δύο φίλες συμμορφώθηκαν και φόρεσαν ξανά τα πουλόβερ τους, αλλά καθώς έκανε πολύ ζέστη στην καμπίνα αποφάσισαν να το ξαναβγάλουν. Σε εκείνο το σημείο ο αεροσυνοδός ξαναπήγε πάνω από τις θέσεις τους και φέρεται να τους είπε με έντονο ύφος: «Βάλτε το παλτό σας, δεν θα σας το ξαναπω».

 

Τότε η Teresa έγινε έξαλλη και παρακάλεσε να δει τον ενδυματολογικό κώδικα της αεροπορικής εταιρείας, με τον καβγά να των τριών ατόμων να κλιμακώνεται...Στο τέλος ο αεροσυνοδός φέρεται να απείλησε την μια κοπέλα λέγοντας της: «Θα δεις τι θα πάθεις...».

Καθώς το αεροπλάνο βρισκόταν ήδη στον διάδρομο προσγείωσης, ο πιλότος αναγκάστηκε να κάνει αναστροφή για να αφήσει την Teresa και την Tara πίσω στην πύλη επιβίβασης.

Οι δύο κοπέλες προσπάθησαν να καταγράψουν όλο το σκηνικό, αλλά το προσωπικό τους είπε να κατεβάσουν τα κινητά τους. Άλλοι επιβάτες ακούγονται να προσπαθούν να βοηθήσουν τις γυναίκες, αλλά ο επόπτης αρνούταν πεισματικά να τις αφήσει να γυρίσουν στις θέσεις τους.

Πήγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να κατακεραυνώσει την αεροπορική εταιρεία, γράφοντας: «Η φίλη μου και εγώ είχαμε μια τρομερή εμπειρία την Παρασκευή στην πτήση 387 από το Λαξ στη Νέα Ορλεάνη με την @spiritairlines. Μας παρενόχλησε ένας άνδρας αεροσυνοδός που μας είπε να «καλυφθούμε» επειδή φορούσαμε crop tops.

«Άλλοι επιβάτες συμμετείχαν και προσπάθησαν να μας υπερασπιστούν, αλλά τελικά μια προϊσταμένη μας μίλησε και μας είπε [μας] ότι είτε θα φύγουμε από την πτήση είτε θα φέρει [την] αστυνομία».