Undisputed: Το νέο boxing videogame που έχει κερδίσει το κοινό

Undisputed: Το νέο boxing videogame που έχει κερδίσει το κοινό
Το Undisputed επαναφέρει το boxing στα videogames.

To μποξ έχει καταφέρει να μπει στην αγορά των videogames εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο έχει περάσει καιρός από τότε που είδαμε μια νέα κυκλοφορία στην αγορά. Έτσι, το μεγάλο αυτό κενό έρχεται να καλύψει το Undisputed, Πρόκειται για ένα νέο videogame που στόχο έχει να κερδίσει το φανατικό κοινό που παρακολουθεί το σπορ και να φέρει το άθλημα σε ακόμη περισσότερα σπίτια.

Η ομάδα που το δημιουργεί αποτελείται από μεγάλους fans του μποξ, ενώ και θρυλικοί αθλητές του παρελθόντος την επισκέπτονταν ανά μήνα για να κάνουν τα σχόλιά τους, έτσι ώστε να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο το τελικό αποτέλεσμα. Το Undisputed έρχεται με 3 φορές περισσότερα animations από κάθε άλλο παιχνίδι της αγοράς, αλλά και εξελιγμένο σύστημα κινήσεων στο ρινγκ.

Στα του gameplay modes, έχουμε τη δυνατότητα για γρήγορες μάχες (Quick Fight), τοπικό multiplayer, online multiplayer, αλλά και πολλά σενάρια από πραγματικούς αγώνες. Το παιχνίδι προσφέρει ακόμη Boxer Career, Create-a-Boxer, Τουρνουά, αλλά και επιλογή για καριέρα ως manager.

 

To Undisputed θα κυκλοφορήσει με ένα τεράστιο ρόστερ αθλητών, 70 εκ των οποίων θα είναι διαθέσιμοι από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ήδη 180 ακόμη αθλητές που έχουν υπογράψει συμφωνία να προστεθούν αργότερα σε μορφή DLC. Ανάμεσα σε αυτούς που θα δούμε στο game είναι οι Muhammad Ali, Canelo Alvarez, Tyson Fury, Katie Taylor, Oleksandr Usyk, Deontay Wilder και Terence Crawford και όπως φαίνεται από τα ονόματα και το γυναικείο μποξ θα δώσει δυναμικό «παρών».

Πέραν της κυκλοφορίας του, το παιχνίδι έχει ήδη έτοιμο το background για το κομμάτι των eSports, αφού οι δημιουργοί έχουν συμφωνία με την WBC για την επίσημη σειρά online αγώνων και τουρνουά. Οι νικητές τους, δε, θα λαμβάνουν επίσημες ζώνες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας από τον ίδιο τον πρόεδρό της!

Ήδη το παιχνίδι έχει κλέψει τις εντυπώσεις από το υλικό που έχει ανέβει στο διαδίκτυο και κυκλοφορεί από σήμερα για PC και κονσόλες PS5 και Xbox Series X/S.