Εγκρίθηκε το αίτημα για live streaming μετάδοση της συναυλίας για τα Τέμπη: Που θα τη παρακολουθήσετε

Επιμέλεια: Newsroom
Εγκρίθηκε το αίτημα για live streaming μετάδοση της συναυλίας για τα Τέμπη: Που θα τη παρακολουθήσετε
Το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων έδωσε το «πράσινο φως» στο αίτημα για live streaming στη συναυλία για το έγκλημα των Τεμπών, που θα γίνει στο Καλλιμάρμαρο το απόγευμα της Παρασκευής (11/10).

Εγκρίθηκε ομόφωνα από το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων το αίτημα για άδειας λειτουργίας υπηρεσίας streaming της μεγάλης συναυλίας για τα Τέμπη που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή (11/10) στο Καλλιμάρμαρο.

«Το Συμβούλιο γνωμοδότησε ομόφωνα υπέρ της απευθείας μετάδοσης. Η απευθείας μετάδοση θα πραγματοποιηθεί από την πλατφόρμα estage.gr. Είναι ελεύθερη και δωρεάν σε όλους. Αύριο το πρωί θα ανακοινωθούν τo ακριβές link οι λεπτομέρειες» ανέφερε σχετικά η Δέσποινα Κουτσούμπα, αρχαιολόγος.

Το αίτημα για τη live streaming μετάδοση της συναυλίας μνήμης κατέθεσε ο Σύλλογος «Τέμπη 2023» στο Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων και έγινε ομόφωνα δεκτό στη συζήτηση που διεξήχθη σήμερα, Πέμπτη (10/10).

Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο είχε αιτηθεί και ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου μέσω ανάρτησης του. Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στα social media, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ο οποίος συμμετέχει στη συναυλία μνήμης των 57 θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, ζητούσε να μεταδοθεί δωρεάν με τη διαδικασία του live streaming σε όλη τη χώρα, για τη «γεφύρωση των διαφορετικών αντιλήψεων και προσδοκώντας την απόδοση δικαιοσύνης».