Ο Λιάγκας έφαγε... κράξιμο ακόμα και από τον ΑΝΤ1 για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ (vid)

Ο Λιάγκας έφαγε... κράξιμο ακόμα και από τον ΑΝΤ1 για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ (vid)
Το παρασκήνιο πίσω από την ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα μετά το ρεπορτάζ για τον Μπάλντοκ που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Αντιδράσεις στις τάξεις του ΑΝΤ1 προκάλεσε το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα με το σπίτι του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από την εκπομπή «Happy Day» του ALPHA.

Κατά την διάρκεια της χθεσινής (10/10) εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην αξία του ακινήτου στο οποίο διέμενε ο ποδοσφαιριστής, στα τετραγωνικά και στο κόστος ενοικίασης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό προκάλεσε αντιδράσεις και οργή στα social media, με αναρτήσεις που έκαναν λόγο για προσβολή του θανόντος.

Ο Γιώργος Λιάγκας της εκπομπής, μετά από τις αντιδράσεις έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναλαμβάνοντας την ευθύνη. «Μπροστά στο θάνατο ενός νέου ανθρώπου, συντριβόμαστε όλοι. Οι υπερβολικές αναλύσεις του ρεπορτάζ, για στοιχεία που αφορούσαν στο σπίτι ήταν τελείως περιττές. Αντιλαμβάνομαι το λάθος, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και κατανοώ απόλυτα τις αντιδράσεις» έγραψε ο παρουσιαστής.

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά την διάρκεια της σημερινής (11/10) εκπομπής της αναφέρθηκε στην επιλογή του Γιώργου Λιάγκα να προβάλλει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ λέγοντας: «Δεν ξέρω αν έχουμε το ποστ, με το οποίο ο Γιώργος θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη...».

Τότε η Τίνα Μεσσαροπούλου πήρε τον λόγο και σχολίασε: «Τι συγγνώμη; Να αναλάβει την ευθύνη του θέματος...», ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε το παρασκήνιο που ο Λιάγκας έφτασε στο σημείο να κάνει αυτή την ανάρτηση.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο του «Happy Day», οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 ενοχλήθηκαν από το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και μάλιστα, υπήρξε τηλεφώνημα προς τον Γιώργο Λιάγκα από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Στέλεχος του ΑΝΤ1 επικοινώνησε με τον παρουσιαστή και εκείνος είπε ότι θα ανακαλέσει και θα αναλάβει την ευθύνη. Ωστόσο, όπως πρόσθεσε η Τίνα Μεσσαροπούλου το κλίμα στον ΑΝΤ1 ήταν ιδιαίτερα βαρύ και ιδιαίτερα στην ομάδα του «Πρωινού», ενώ κάποιοι φέρεται να έφτασαν στο σημείο να δηλώσουν ακόμα και την παραίτησή τους, θέλοντας να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή τοποθετήθηκε για το θέμα, σημειώνοντας ότι ήταν λάθος αυτό που έγινε κι ότι αμφιταλαντεύτηκαν για το αν θα έπρεπε να ασχοληθούν.

«Το να πούμε ότι ήταν λάθος, είναι κάτι αυτονόητο και προφανές. Το είπε κι ο ίδιος και το αντιλήφθηκε. Εμείς επειδή σκεφτήκαμε πάρα πολύ για το αν πρέπει να ασχοληθούμε και να το αναφέρουμε και πως να το κάνουμε… Επειδή πάντα σας κάνουμε κοινωνό των σκέψεων μας και των διεργασιών που γίνεται σε αυτήν την κλειστή οικογένεια του Happy Day, θέλω να το κάνω και τώρα. Πολλές φορές σας έχω πει ότι δεν μας αρέσει να παίζουμε ένα θέμα απλά για να το στηλιτεύσουμε. Έχουν γίνει πολύ μεγάλα θέματα κι ατοπήματα, τα οποία τα προσπεράσαμε όχι επειδή το παίζουμε υπεράνω, αλλά επειδή δεν μας αρέσει να λέμε: α κοίταξε αυτό είναι απαράδεκτο» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν θέλαμε επ’ ουδενί τώρα που ο Γιώργος έχει απέναντί του όλον τον κόσμο να βάλουμε κι εμείς ένα φακό από πάνω του και να του πούμε κάτσε να απολογηθείς για το προφανές λάθος σου. Από την άλλη δεν μπορούσαμε και να το αγνοήσουμε γιατί θα λέγατε ότι λέτε για τον καθένα το μακρύ του και το κοντό του κι ένα τέτοιο θέμα επειδή είναι στο σινάφι σας το προσπερνάτε.

Το ότι είναι λάθος το ξέρει κι ο ίδιος και το είπε γιατί στον αιφνίδιο θάνατο ενός νέου ανθρώπου μένεις στα συλλυπητήρια και σε μία οικογένεια που μένει ακέφαλη κι όχι αν έμενε στα Πατήσια ή στα Σεπόλια. Επειδή ο Γιώργος είναι πολύ ευφυής κι αιχμηρός όταν βρίσκει το λάθος του άλλου και το υποδεικνύει και καλά κάνει. Είμαι σίγουρη ότι δεν χρειάζεται εμείς να του υποδείξουμε το λάθος του, το έχει καταλάβει και το ξέρει κι ό,τι έχει να πει θα το πει ο ίδιος», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.