Ελληνοαμερικανίδα μετεωρολόγος δέχεται απειλές για την ζωή της: Οπαδοί του Τραμπ πιστεύουν ότι δημιουργεί τους τυφώνες

Επιμέλεια: Newsroom
Ελληνοαμερικανίδα μετεωρολόγος δέχεται απειλές για την ζωή της: Οπαδοί του Τραμπ πιστεύουν ότι δημιουργεί τους τυφώνες
Οπαδοί του Ντόναλτ Τραμπ απειλούν μετεωρολόγους και τους χρεώνουν τον τυφώνα, αφήνοντας υπονοούμενα για θάνατο.

Ψηφοφόροι του Ντόλαντ Τραμπ, τα έχουν βάλει με τους... μετεωρολόγους και θεωρούν ότι εκείνοι και η κυβέρνηση ευθύνονται για τον θανατηφόρο τυφώνα Μίλτον, ενώ ισχυρίζονται ότι η ίδια η κυβέρνηση προκαλεί και κατευθύνει τους τυφώνες.

Η Katie Nickolaou, μια Ελληνοαμερικανίδα μετεωρολόγος η οποία ζει στο Μίσιγκαν, δήλωσε ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα για την ζωή της μετά τον θανατηφόρο τυφώνα που έπληξε την Φλόριντα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει τα εν λόγω μηνύματα γράφουν μέχρι και για θεωρίες συνωμοσίας, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η ίδια και αφορούν την κυβέρνηση και τους τυφώνες. Τονίζουν δε, ότι οι επιστήμονες θα πρέπει να εκτελεστούν και να καταστραφεί ο επιστημονικός τους εξοπλισμός.

«Είχα ένα σωρό μηνύματα από ανθρώπους που έλεγαν ότι δημιούργησα και κατηύθυνα τον τυφώνα. Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι ελέγχουμε τον καιρό», λέει και συνεχίζει: «Πρέπει να επισημάνω ότι ένας τυφώνας έχει την ενέργεια 10.000 πυρηνικών βομβών και δεν μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα το ελέγξουμε αυτό».

 

Η μετεωρολόγος τονίζει, ότι κάποιοι οι οποίοι είναι περισσότερο «ακραίοι» από κάποιους άλλους δεν περιορίζονται στο να την υβρίζουν αλλά λένε ότι αυτοί που «δημιούργησαν» τον τυφώνα Μίλτον πρέπει να πεθάνουν.

Η έκταση που πήρε το ζήτημα στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν μεγάλο, με αποτέλεσμα η παραπληροφόρηση από τους οπαδούς του Τραμπ να επηρεάζει αισθητά την κοινή γνώμη.

Μια ανάρτηση που απευθυνόταν στη μετεωρολόγο Nickolaou έγραφε: «Σταματήστε την αναπνοή αυτών που τους έκαναν (τους τυφώνες) και των συνεργατών τους». Εκείνη δεν μπόρεσε να μην απαντήσει: «Η δολοφονία μετεωρολόγων δεν θα σταματήσει τους τυφώνες».