Νοσηλεύτρια αποκαλύπτει τα συμπτώματα που έχει κάποιος λίγο πριν φύγει από την ζωή

Νοσηλεύτρια αποκαλύπτει τα συμπτώματα που έχει κάποιος λίγο πριν φύγει από την ζωή
Νοσηλεύτρια αποκάλυψε τα τρία συμπτώματα τα οποία νιώθουν οι άνθρωποι προτού αφήσουν την τελευταία τους πνοή.

Η Nurse Julie, συγγραφέας μπεστ σέλερ και προσωπικότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έδειξε τρία συνηθισμένα συμπτώματα που συμβαίνουν λίγο πριν φύγεις από τη ζωή σε ένα νέο βίντεο που έχει ήδη χιλιάδες προβολές στο TikTok.

Όπως αποκάλυψε στους fans της, η οικογένεια μιας γυναίκας που διανύει αυτή τη στιγμή τις τελευταίες μέρες της ζωής της μοιράστηκε ένα βίντεο με την ίδια να τις βιώνει βρισκόμενη στο κρεβάτι λίγο προτού πεθάνει, με την άδεια να το μοιραστεί με τους οπαδούς της.

Ένα από τα κυριότερα συμπτώματα όπως εξηγεί είναι οι παραισθήσεις. Αναφέρει πως: «Μπορείς να δεις τον αγαπημένο σου να βλέπει κάποιον που δεν μπορείς να δεις εσύ και που πράγματι δεν είναι εκεί, αλλά εκείνος να δείχνει ενθουσιασμένος και να χαιρετάει».

@hospicenursejulie #greenscreenvideo Real life death bed phenomena. Thank you to the family to allowed me to share. #hospicenursejulie #education #hospicenurse #creatorsforgood #love #heaven #nofear ♬ original sound - 💕 Hospice nurse Julie 💕

Μετά έρχεται να προστεθεί το βλέμμα στο κενό το οποίο όπως εξηγεί μένει κολλημένο για ώρα σε ένα σημείο. Στο παράδειγμα του βίντεο, η ηλικιωμένη γυναίκα φαίνεται να κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα και να απλώνει το χέρι της θέλοντας να ακουμπήσει κάποιον. Ωστόσο, εξήγησε επίσης ότι αν αυτό συνεχιζόταν για αρκετή ώρα και αν η γυναίκα φαινόταν αρκετά ταραγμένη, τότε θα μπορούσε να είναι κάτι πιο ανησυχητικό.

 

«Αν αυτό συνέχιζε να συμβαίνει και φαινόταν ταραγμένη, τότε θα μπορούσα να σκεφτώ, ως νοσηλεύτρια ξενώνα, να χορηγήσω ενδεχομένως φάρμακα για να ηρεμήσει», αν και πρόσθεσε ότι υπάρχει μια “λεπτή γραμμή” μεταξύ αυτού και της “προσέγγισης του θανάτου”.

Το τελευταίο πράγμα που αναφέρει είναι η αποδοχή και η πίστη, παρόλο που κάποιοι μπορεί να μην πιστεύουν. Το να δείχνουν την τρυφερότητά τους στους δικούς τους ανθρώπους και να τους λένε ότι τους αγαπούν είναι και αυτό ένα σημάδι.