«Αντισηπτικό για τα χέρια και όχι βότκα ήταν το μπουκάλι που βρέθηκε στο σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ»

Επιμέλεια: Newsroom
«Αντισηπτικό για τα χέρια και όχι βότκα ήταν το μπουκάλι που βρέθηκε στο σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ»
Τι ήταν το περιεχόμενο του μπουκαλιού που βρέθηκε στο σπίτι του άτυχου ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star.

O Τζόρτζ Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του το βράδυ της Τετάρτης (9/10) και από την πρώτη στιγμή της είδησης του θανάτου του ποδοσφαιριστή, υπήρξε η φήμη ότι στον τόπο της τραγωδίας βρέθηκε ένα μισογεμάτο μπουκάλι με βότκα.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το περιεχόμενο του μπουκαλιού που βρέθηκε πάνω στο τραπέζι κοντά στην πισίνα περιείχε αντισηπτικό για τα χέρια και όχι αλκοόλ όπως είχε αναφερθεί αρχικά στα ρεπορτάζ.

«Να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του άτυχου παλικαριού. Πάμε στο ρεπορτάζ, από την αρχή υπήρχε μια πληροφορία ότι βρέθηκε ένα μπουκάλι βότκα πάνω σ' 'ενα τραπέζι μέσα στο σπίτι. Έγκυρη πηγή μας ανέφερε ότι δεν επρόκειτο για μπουκάλι βότκα, αλλά για μπουκάλι που περιείχε αντισηπτικό. Απλό αντισηπτικό σαν αυτό που έχουμε όλοι στα σπίτια μας για τα χέρια», τόνισε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας.

Η αστυνομία απέκλεισε από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, κάτι που επιβεβαίωσε και η ιατροδικαστική εξέταση.

 

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι Αρχές περιμένουν ακόμα 2-3 τυπικές καταθέσεις για να κλείσουν τον φάκελο της υπόθεσης.

Ακόμα, εξετάζουν υλικό από τις κάμερες του κτιρίου όπου βρισκόταν το διαμέρισμα του ποδοσφαιριστή, αλλά και από τον δρόμο, ώστε να διασφαλίσουν ότι δεν ήταν κανείς άλλος μαζί του.

Από την μέχρι τώρα εικόνα δεν φαίνεται να υπάρχει δεύτερο άτομο στον χώρο, αφού από νωρίς το μεσημέρι φαίνεται πως δεν υπήρχε άλλος μαζί του.

Το κινητό του τηλέφωνο θα πάει στα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπως γίνεται τυπικά σε αυτές τις περιπτώσεις θανάτων.