To Twitter «υποκλίθηκε» σε κόσμο, καλλιτέχνες και Καρυστιανού για την συναυλία των Τεμπών: «Όλων των νεκρών να γίνουμε φωνή» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
To Twitter «υποκλίθηκε» σε κόσμο, καλλιτέχνες και Καρυστιανού για την συναυλία των Τεμπών: «Όλων των νεκρών να γίνουμε φωνή» (vid)
Ο Φοίβος Δεληβοριάς παρουσίασε ένα τραγούδι που έγραψε, όπως είπε, «μέσα από την καρδιά μου», μία ημέρα πριν τη συναυλία.

Χιλιάδες κόσμος, μέσα στο Καλλιμάρμαρο και γύρω από αυτό, τίμησαν τα θύματα του εγκλήματος των Τεμπών, στέλνοντας μήνυμα πως τίποτα δεν θα ξεχαστεί.

Οι καλλιτέχνες τόσο μέσα από τους λόγους τους, όσο και με τα τραγούδια τους εξέφρασαν την θλίψη τους για τον χαμό των 57 ανθρώπων αλλά και την ανάγκη για δικαίωση.

Η Μαρία Καρυστιανού συγκλόνισε μιλώντας για την τραγωδία, είπε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο και τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν θα σταματήσει να προσπαθεί για την δικαίωση: «Όλοι εμείς είμαστε πλέον ένα. Νιώθουμε το ίδιο, καταλαβαίνουμε το ίδιο, επιθυμούμε το ίδιο. Έχουμε τον ίδιο στόχο, την ίδια ευχή, την ίδια επιθυμία. Και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικό, αφού αυτό που σκότωσε τα δικά μας παιδιά, τους δικούς μας ανθρώπους, παραμένει ελεύθερο. Τα σκοτώνει ξανά και ξανά. Ε, λοιπόν, ποτέ ξανά».

Στα social media εκατοντάδες ήταν οι αναρτήσεις για την συναυλία, με τους χρήστες να «υποκλίνονται» στον κόσμο, στους καλλιτέχνες και στην Μαρία Καρυστιανού.

 

Ο κόσμος φώναζε στην συναυλία: «Όλων των νεκρών να γίνουμε φωνή» με τους χρήστες του Twitter να το γράφουν στις αναρτήσεις τους.