«Κράξιμο» της Αντωνοπούλου στο δελτίο ειδήσεων για όσους δεν σεβάστηκαν την μνήμη του Μπάλντοκ (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Κράξιμο» της Αντωνοπούλου στο δελτίο ειδήσεων για όσους δεν σεβάστηκαν την μνήμη του Μπάλντοκ (vid)
Η Εύα Αντωνοπούλου τοποθετήθηκε σχετικά με τα σχόλια που ακούστηκαν από παρουσιαστές σε εκπομπές για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Στη σκιά του αδόκητου χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ, η Eθνική ομάδα πήρε ιστορικό «διπλό» στο Γουέμπλεϊ με 2-1 επί της Αγγλίας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Nations League.

Στο κεντρικό δελτίο του Open το βράδυ της Παρασκευής (11/10) έγινε αναφορά τόσο στη νίκη της Εθνικής, όσο και στα λόγια του Τάσου Μπακασέτα, σχετικά με τους δημοσιογράφους που δεν σεβάστηκαν την μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων, Εύα Αντωνοπούλου, τόνισε: «Αυτή η στάση των Διεθνών, αυτό το μεγαλείο ψυχής που τα έδωσαν όλα για όλα για να τιμήσουν τον φίλο τους, έρχεται και σε αντίθεση με τον χειρισμό, πολλών δημοσιογράφων, χυδαίο χειρισμό, με λάσπη, με οχετό, που προσέβαλε την μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ. Και όλα αυτά, λίγες ώρες μετά που είχε γίνει γνωστός ο θάνατός του και ακούσαμε και τον αρχηγό της ομάδας, τον Τάσο Μπακασέτα, να το καταδικάζει».

Στην συνέχεια συνομιλώντας με τον Αλέξη Σπυρόπουλο και τον Παύλο Παπαδημητρίου ανέφερε: «Να πούμε πως συμφωνούμε και επαυξάνουμε από αυτά που ακούσαμε να λέει ο Τάσος Μπακασέτας. Εγώ συγκεκριμένα, να μιλήσω για μένα, αισθάνομαι πως δεν κάνουμε την ίδια δουλειά. Μ' αυτούς δηλαδή που ενώ ο άνθρωπος λίγες ώρες είχε διαπιστωσεί ο θάνατός του και έκαναν όλα αυτά τα σχόλια. Να μην τα χαρακτηρίσουμε, το είπε πολύ σωστά και ο Αλέξης Σπυρόπουλος, άστα να πάνε».